Özel istikbal anaokulu kizilay etkinliklerinde

Özel İstibal Anaokulu, 15 yıllık tecrübe birikimiyle milli ve manevi değerlerine bağlı nesiller yetiştirmeye devam ediyor.

Konya’nın köklü ve kaliteli kurumlarından olan Özel İstikbal Anaokulu, “Haydi Çocuklar Türk Kızılayı’nı Tanıyalım” etkinliği ile tüm öğrencilerini Karatay Gençlik Merkezi’ndeki Kızılay Etkinlikleri’ne götürdü.

Özel İstikbal Anadokulu, öğrencilerini Türk Kızılay’ını ve faaliyetlerini yakından tanımaları için Türk Kızılay Konya Şube Başkanlığı ve Konya Toplum Merkezi tarafından düzenlenen etkinliklere götürdü. Minikler, Türk Kızılay’ın çalışmalarını yerinde keşfederek yeni deneyimler kazandı. Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında minikler kukla ve palyaço gösterileri ile doyasıya eğlenirken, onlar için hazırlanan birbirinden eğlenceli oyunlarla keyifli dakikalar geçirdiler. Bütün bunların yanısıra Kızılay faliyetleri kapsamında kısa bir film etkinliği düzenlendi. Bu etkinlikle minikler görsel deneyim kazanarak ani kaza ve durumlar karşısında neler yapılması gerektiğini; kriz anında yönetim şeklini öğrendiler. Katıldıkları faaliyetler sebebiyle program sonunda miniklere verilen hediyeler sevinçlerini katladı.

Özel İstikbal Anaokulu Müdürü Ayşe Tursun, “Böyle bir etkinlikte amacımız, miniklerimize Türk Kızılayı’nın yaptığı etkinlikleri tanıtmak ve yardımseverliği aşılamaktır. Yaşayacakları zorluklara karşı daha bilinçli bir şekilde yetişmelerini sağlayarak minik kalplerindeki iyilik ve sevgiyle tüm dünyayı kucaklasınlar istiyoruz. Biliyoruz ki çocuklar masumdur ve kalpleri iyilikle doludur. Türk Kızılay’ı da Türkiye ile birlikte tüm dünyaya iyilik taşıyor. Bu iyilik duygusunu çocuklarımız yerinde görsün ve öğrensin istedik. Bize ev sahipliği yaparak miniklerimizin memnun bir şekilde ayrılmasında emeği geçen herkese Özel İstikbal Anaokulu Öğretmen ve Öğrencileri adına teşekkür ediyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri