Özel İdare’nin pedalları başarılı

Kulüpler Arası Puanlı Fethiye Büyük ve Genç Erkekler Yol Yarışı, Kriteryum Yarışlarıyla son buldu.

15 kulüpten 85 sporcunun katıldığı 2 gün süren yarışları bölgede tatil yapan turistler de izledi. 3'ü motorize 8 hakemin görev yaptığı yarışlarda genç erkekler kategorisinde Bolu Gençlik Merkezi'nden Salih Yerli birinci, Kocaeli Brissaspor'dan Burak Gül ikinci, Konya Selçuklu Belediyespor'dan Hasan Rüstem Duruboya üçüncü oldu. Büyük erkekler kategorisinde ise Kocaeli Brisaspor'dan Nevzat Kıral birinci, aynı takımdan Uğur Marmara ikinci ve Mert Mutlu da üçüncü oldu. 15 kilometrelik genç erkekler kriteryum yarışmasında ise Konya İl Özel İdarespor Kulübü'nden Emre Uçar birinci, Kocaeli Brisaspor'dan Ahmet Aydoğdu ikinci, Kepez Belediyespor'dan da Uğur Traş üçüncü oldu. 18 kilometrelik Büyük Erkekler Kriteryum yarışmasında ise Kocaeli Brisaspor'dan Ali Rıza Tanrıverdi birinci, Konya Şekerspor'dan Miraç Kal ikinci, Kocaeli Brisaspor'dan İsmail Aksoy üçüncü oldu.

Geçtiğimiz hafta sonunda Fethiye’de gerçekleştirilen yarışlar sonunda Ferdi Klasmanda Konya Özel İdarespor’dan Emre Uçar birinci olurken; Genel Takım Klasmanında ise Konya Özel İdarespor yine birinciliği kaptırmadı.
Konya Özel İdarespor Kulüp Başkanı Hüseyin Eşgin, alt yapıya verdikleri önemin semeresini almaya devam ettiklerini belirterek, “Her zaman olduğu gibi bisiklette sezona çok iyi başladık. En son Fethiye’de yapılan KAP yarışlarında Gençler kategorisinde kulübümüzden Emre Uçar ferdi klasmanda birinci olurken, genel klasmanda da takım halinde birinci olmamız camiamızı sevindirmiştir. Bisikletçilerimizin bundan böyle başarılarının artarak devam edeceğine inanıyor, antrenörümüz Ayhan Aytekin ve sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri