Özel İdarenin bilekleri Dünya sınavında

Konya İl Özel İdaresinin bilek güreşçileri Işıl Metin ve bedensel engelliler dalında Ömer Faruk Gönül, 34. Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasına katılmak üzere Brezilyaya gidiyor

Konya İl Özel İdaresi’nin bilek güreşçileri Işıl Metin ve bedensel engelliler dalında Ömer Faruk Gönül, 34. Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’na katılmak üzere Brezilya’ya gidiyor. Sporcuların antrenörü Emin Görmüş, Işıl ve Ömer Faruk’tan altın madalya bekliyor.

Bilek Güreşi branşında iddiasını dünya çapında sürdüren Konya İl Özel İdaresi, 34. Bilek Güreşi Dünya Şampiyonası’nda birincilik sınavı vermeye hazırlanıyor.

34. Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası, Brezilya’nın Sao Paulo kentinde 10-18 Eylül 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Şampiyona’ya Türk Milli takımı adına katılacak 60 kişilik idareci, antrenör ve sporcu kadrosu arasında Konya İl Özel İdaresi’nin başarılı 3 ismi de bulunuyor. Şampiyonaya sporcuları Işıl Metin ve Ömer Faruk Gönül ile katılacak İl Özel İdaresi Spor Kulübü Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Antrenörü Emin Görmüş başarılı bilekçilerden altın madalya bekliyor.

Polonya’da yapılan Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası’nda 60 kilo sol kolda 3.lük, sağ kolda 2.lik alan Gönül’den Brezilya’da birincilik beklediklerini dile getiren Emin Görmüş, “Ömer Faruk engelliler kategorisinde Özel İdaresi’nin yüzünü güldürecek. Işıl’dan da sol ve sağ kolda kesin altın madalya alacağız. Çok çalıştılar, hepsi çok iyi. Bu nedenle birinciliğe kesin gözüyle bakıyorum” dedi.

Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü olarak 10 branşta gençleri spora özendirmek için çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini dile getiren Kulüp Başkanı Hüseyin Eşgin, daha önce katıldığı her turnuvada gururumuz olan Işıl Metin ve Ömer Faruk Gönül’den Dünya Şampiyonası gibi önemli bir müsabakada da altın madalya beklediklerini kaydetti. Disiplinli çalışan Işıl ve Ömer Faruk’un başarılarını kanıtladıklarını vurgulayan Eşgin, “Brezilya’da yapılacak Dünya Şampiyonası’nda alacağımız derece bizim çok önemli bir sınav. Bu sınavdan alnımızın akıyla çıkacağımızı inanıyor, sporcularıma güveniyorum. Işıl ve Ömer Faruk’a ‘bileğinize kuvvet çocuklar’ diyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri