Özel İdare'nin bileği bükülemedi

Konya İl Özel İdaresi Spor kulübü; Bisiklet, Atletizm, Halter, Kick Boks, Atıcılık gibi branşlarda gösterdiği başarıyı Bilek Güreşi ve Bedensel Engelli Halter müsabakalarında da göstererek önemli bir başarıya imza attı.

Konya İl Özel İdaresi Spor kulübü; Bisiklet, Atletizm, Halter, Kick Boks, Atıcılık gibi branşlarda gösterdiği başarıyı Bilek Güreşi ve Bedensel Engelli Halter müsabakalarında da göstererek önemli bir başarıya imza attı.  2012 yılında alınan dereceler İl Özel İdaresinin spora ve sporcuya verdiği önemi bir kez daha gözler önüne sererken başarının sırrını İl Özel İdaresi Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Ersöz şu şekilde açıkladı.

Bütün spor branşlarını önemsediklerini ve sporcuların başarılarını artırmak için gerekli bütün motivasyonu sağladıklarını belirten Ersöz 2012 yılında alınan Bilek Güreşi ve Bedensel Engelli Halter müsabakalarını şu şekilde açıkladı: “16-17 Mart 2012 tarihleri arasında Ankara’da yapılan Bedensel Engelliler Bilek Güreşinde gençlerde 60 kiloda Ömer Faruk Gönül 1’inci , 13-19 Mayıs 2012 tarihleri arasında Polonya’da yapılan Avrupa Şampiyonasında Bedensel Engeliler Bilek Güreşinde gençlerde Avrupa 2’incisi, 9-16 Eylül 2012 tarihleri arasında Brezilya’da yapılan Bedensel Engelli Bilek Güreşi Gençler Dünya Şampiyonasında 2’inci, 1-2 Haziran 2012 tarihleri arasında Hatay’da yapılan Bedensel Engelliler Türkiye Şampiyonasında ise Gençlerde yine Ömer Faruk Gönül birinci oldu.

82.5 kiloda ise Yunus Emre Aydoğdu Bedensel Engelliler Halter Gençlerde 1’inci olurken Ankara’da yapılan bilek Güreşinde ise 3’üncülüğü paylaştı. 8-11 Mart 2012 tarihleri arasında Antalya’da yapılan sağlamlar bilek güreşinde 60 kiloda Işıl Metin birinci, 80 kiloda Deniz Kan 3. Oldular. 70 kiloda gençlerde Nesrin Çelik’te üçüncü olarak" önemli başarılara imza atılar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri