Özel İdareli pedallar milli takım kampında

Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü, Bisiklet Federasyonunun düzenlediği Milli Takım Hazırlık Yol Kampına 9 sporcu ile katılıyor
Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü, Bisiklet Federasyonu’nun düzenlediği Milli Takım Hazırlık Yol Kampı’na 9 sporcu ile katılıyor. Antalya’da 2 hafta kampa girecek pedallar, Ocak ayı sonunda yapılacak yarışlarda koşacak. Takımın 9 sporcusunun katılacağı Federasyon’un 2012 yılı programında yer alan Milli Takım Hazırlık Yol Kampı, 12-26 Ocak tarihleri arasında Antalya’da yapılacak.
Bisiklet Federasyonu’nun 2012 yılı faaliyet programında yer alan Milli Takım Yol Hazırlık Kampı, 12-26 Ocak 2012 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek. Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü’nden 9 sporcu, milli sporcu yetiştirecek bu kampa davet edildi. Gençler kategorisinde Ramazan Sakman, Sabri Yıldırım ve Ali Osman Kınıklı ile Yıldızlarda Mücahit Kürşat Okka, Vedat Koç, Sedat Koç, Süleyman Canezirgan, Yunus Emre İpek ve Halil İbrahim Dilek’in davetli olduğu kamp, Federasyon’un ilk hazırlık kampı olma niteliğinde.
Bisiklet Federasyonu’nun 28-30 Ocak 2012 tarihleri arasında Alanya’da yapması beklenen Kulüplerarası Puanlı Yarışları’nda Türk Milli Takımı’nda ilk deneyimini yaşayacak olan İl Özel İdare Sporlu bisikletçiler, kampa şimdiden sıkı hazırlanıyor. Sporcularının milli takımın katılacağı yarışlara hazır olduğunu dile getiren İl Özel İdaresi Spor Kulübü Bisiklet Takımı Antrenörü Ayhan Aytekin, “Milli takıma sporcu göndermekle gurur duyuyoruz. Başarımızda kulübün ve yönetim de katkıları var. Sporcularımız kampta iyi bir hazırlık dönemi geçirerek, milli maçlarda da varlık göstermeye çalışacak” dedi.
SPOR SERVİSİ
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri