Özel İdare madalyalarla döndü

Konya İl Özel İdaresi Kick Boks takımı, Federasyon tarafından düzenlenen Türkiye Büyükler, Gençler ve Yıldızlar Ferdi Kick Boks Şampiyonasında bir ikincilik, dört üçüncülük elde etti

Konya İl Özel İdaresi Kick Boks takımı, Federasyon tarafından düzenlenen Türkiye Büyükler, Gençler ve Yıldızlar Ferdi Kick Boks Şampiyonası’nda bir ikincilik, dört üçüncülük elde etti

Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü Kick Boks Takımı, Federasyon’un Şanlıurfa’da düzenlediği şampiyonadan başarılarla döndü. Takım, ikinci kez katıldığı turnuvada 1 ikincilik, 4 de üçüncülük alarak, başarı tablosuna yenilerini ekledi.

Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü Kick Boks Takımı, Kick Boks Federasyonu’nun 2011 Yılı Faaliyet Programında yer alan Türkiye Büyükler, Gençler ve Yıldızlar Ferdi Kick Boks Şampiyonası’ndan 5 madalya ile döndü. 02-07 Mayıs 2011 tarihleri arasında Şanlıurfa’da yapılan turnuvada, İl Özel İdaresi Kick Boks Takımı sporcularından Selcan Tanrıverdi 50 kiloda ikinci olurken, Muhammet Büyükkapancı 52 kiloda, İzzet Arabacı 63 kiloda, Mustafa Öner 69 kiloda ve Hatice Coşkun 65 kiloda üçüncülük elde ederek, takımının gururu oldular.

Sporcularının iyi mücadele ettiğini dile getiren Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü Kick Boks Takımı Antrenörü Mehmet Güçlü, “Turnuvada, Konya adına en fazla madalya alan kulüp olduk. Bundan sonraki hedefimiz, başarımızı daha üst sıralara taşımak. Bize destek veren Kulüp Başkanımız Hüseyin Eşgin’e teşekkür ederiz” dedi.

Başarılı sporcularımızın madalyalarını, turnuvanın kapanış törenine katılan Devlet Bakanı Faruk Çelik taktı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri