Özel İdare çalışanları iftarda buluştu

Yol-İş Sendikası Konya 2 Nolu Şubesi, Konya İl Özel İdaresi’nde çalışan üyelerine iftar yemeği verdi. Yöneticiler ve işçilerin beraber iftar açtığı yemekte birlik mesajları verildi, yatırımın bu birlik ile güçlendiğine dikkat çekildi.
İl Özel İdaresi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen iftar yemeğine İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, Genel Sekreter Mehmet Kaçmaz, Daire Başkanları, Sendika Yönetimi ve İl Özel İdaresi’nde çalışan işçiler katıldı. Programda, geçtiğimiz günlerde Cihanbeyli’de meydana gelen elim bir trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden 4 işçi için hatim duası yapıldı. Daha sonra kürsüye gelen Yol-İş Sendikası Konya 2 Nolu Şube Başkanı Harun Büyükgülcü, selamlama konuşması yaparak, birlik ve beraberliğin sağlandığı böyle bir yemeğe ev sahipliği yapmaktan gurur duyduklarını söyledi.
Birlikteliğin pekiştiği iftar yemeğini düzenleyen sendika yönetimine teşekkür eden Genel Sekreter Mehmet Kaçmaz, bu birlikteliğin yatırımlara olumlu yönde yansıdığını ve asfalt gitmeyen köy yolu, içme suyu gitmeyen köy, tarımı gelişmemiş belde kalmayacağını vurguladı.
İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi ise, Konya’da önemli yatırımlara imza atan İl Özel İdaresi’nin memuruyla ve işçisiyle birlikte azimle çalışmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi. Her yıl geleneksel hale gelen iftarda bir araya gelmekten memnuniyet duyduklarını dile getiren işçiler de iftar yemeğini düzenleyen sendika yönetimine teşekkür etti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri