Özel İdare boksta da lider

Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü Nevşehirin Avanos İlçesinde yapılan 19 Mayıs Atatürkü Anma Kupasında aldığı başarılarla Konyanın ve kulübünün gururu oldu

Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü Nevşehir’in Avanos İlçesi’nde yapılan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Kupası’nda aldığı başarılarla Konya’nın ve kulübünün gururu oldu.19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Nevşehir’de yapılan turnuvada, Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü Boks Takımı, evine kupa ile döndü. 1-18 Mayıs 2012 tarihleri arasında Avanos’ta gerçekleştirilen müsabakalara Üst Minikler kategorisinde 6 sporcusu ile katılan Özel İdaresi Spor, 2 birincilik, bir de üçüncülük aldı. Kulüp takım halinde ikincilik elde etti. 9 ilin katıldığı yarışmada Konya İl Özel İdaresi’nin gelecek vaat eden boksçularından 13-14 yaş grubunda 46 kiloda Süleyman Çağlayan ve 43 kiloda Mehmet Taşçı birinci, 54 kiloda yarışan İbrahim Türkmen ise üçüncü oldu.

Hazırlık niteliğinde olan müsabakada boksçuların çok iyi mücadele ettiğini dile getiren Konya İl Özel İdare Spor Kulübü Boks Antrenörü Soner Karaöz, “Bu maç, Kars’ta yapılacak Türkiye Şampiyonası öncesinde bizim için hazırlık maçı oldu. Çocuklarımız önemli bir tecrübe elde etti. Gelecekten ümitliyiz. Hedefimiz Türkiye Şampiyonası” dedi. Konya İl Özel İdaresi’nin altın madalyalı boksörleri, 11-17 Haziran 2012 tarihleri arasında Türkiye Boks Federasyonu’nca düzenlenen Üst Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’na katılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri