Özel İdare, atletlerini ödüllendirdi

Konya İl Özel İdare Spor Kulübü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 11 Aralık'ta düzenlenen Atletizm Mevlana Koşusu'nda dereceye giren başarılı atletlerini ödüllendirdi.
10 sporcuyla katıldıkları koşuda ilk üç dereceyi elde eden Mustafa Yılmaz, Muammer Odabaşı ve Muzaffer Tosun’a kulübün yöneticisi ve Yol İş Sendikası Konya 2 Nolu Şube Başkanı Harun Büyükgülcü, para ödülü verdi. Ödül, Ankara’da yapılacak Büyük Atatürk Koşusu öncesinde sporculara moral oldu.
Konya İl Özel İdare Spor Kulübü olarak, spora ve sporcuya verdikleri öneme dikkat çeken Büyükgülcü, “10 branşta hizmet verdiğimiz kulübümüzde amacımız, gençlerimizi spora yönlendirmek, onların boş zamanlarını sokakta ya da internet kafelerde değil, spor yaparak geçirmelerini sağlamaktır. Sporcularımızın elde ettiği derecelerle bunu başardığımıza inanıyoruz. İmkanlarımız kısıtlı. Ama imkanlarımız çerçevesinde çocuklarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Atletizm Mevlana Koşusu’nda ilk üç dereceyi alarak göğsümüzü kabartan atletlerimizi ödüllendirerek, yeni bir adım attık. Bundan sonra başarılı sporcularımızı imkanlarımız ölçüsünde ödüllendireceğiz. Bize bu gururu yaşatan antrenörümüz Mustafa Ertavukçu’yu ve gelecek vaat eden başarılı atletlerimiz Mustafa Yılmaz, Muammer Odabaşı ve Muzaffer Tosun’u tebrik ediyorum” dedi.
Yol İş Sendikası Konya 2 Nolu Şubesi’nde yapılan ödül törenine Konya İl Özel İdare Spor Kulübü Genel Sekreteri Ekrem Küçük ve Atletizm Takımı Antrenörü Mustafa Ertavukçu da katıldı. Tören sonunda başarılı sporcular ve yönetim hatıra fotoğrafı çektirdi.
Atletizm Mevlana Koşusu’nda Minikler, Küçükler, Yıldızlar ve Büyük Erkekler olmak üzere 4 kategoride yapılan yarışmada Küçük Erkekler kategorisinde Mustafa Yılmaz birinci, Muammer Odabaşı ikinci, Muzaffer Tosun da üçüncü olmuştu. Konya İl Özel İdare Spor Kulübü 27 Aralık 2010 Pazartesi günü Ankara’da yapılacak Büyük Atatürk Koşusu’na da Büyükler kategorisinde 4 sporcusuyla katılacak.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri