Özel İdare 12’den vurdu

Konya İl Özel İdare Spor Kulübü bir başarıya daha imza attı. Özel İdare Spor Atıcılık ve Avcılık Takımı, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Mevlana Kupası’nda takım halinde birinci oldu
Konya İl Özel İdare Spor Kulübü Atıcılık Takımı, Mevlana Kupası’na adını yazdırdı. 3 kişiden oluşan takım, en yakın rakibine 10 puan fark atarak birincilik kupası aldı. Konya İl Özel İdare Spor Kulübü Atıcılık Takımı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Mevlana Kupası’nda Konya’nın göğsünü kabarttı. Ekim ayında Saraçoğlu Özel İdare Spor Atış Poligonu’nda gerçekleştirilen yarışmada İl Özel İdare Spor Kulübü Atıcılık ve Avcılık Takımı sporcuları Nedim Tahralı, Ali Düğücü ve Erkan Soylu, toplam 250 puanla takım halinde birinci oldu.
Takımın aldığı birincilik kupasını İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Eşgin’e teslim eden Kulübün bu başarıya imza atan sporcusu Nedim Tahralı, “Kulübümüzün desteğiyle bölgesel müsabakalardaki başarılarımızın yanı sıra federasyon müsabakalarında da 2011 yılı içinde kupa ve madalya getirmeyi hedefliyoruz. Eğer destek verilirse gençler ve bayanlarda da bulabileceğimiz sporcuları kolaylıkla milli takım seviyesine çıkararak, uluslar arası platformda katılım ve başarı hedefliyoruz. Konya Saraçoğlu Özel İdare Spor Atış Poligonu, Türkiye’nin en büyük poligonu. Federasyonun bu konuda daha yakın olmasını, büyük müsabakaların Konya’ya alınmasını, Federasyon, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve kulübümüzün destek vermesini bekliyoruz” dedi.
Konya İl Özel İdare Spor Kulübü olarak, ata sporlarımız başta olmak üzere sporun her branşına destek verdiklerini dile getiren Kulüp Bakanı Hüseyin Eşgin de sporcularının aldığı madalya ve kupalarla gurur duyduklarını söyledi. Eşgin, Özel İdare Spor Kulübü olarak branş sayısını artırmak için çalışmalarının devam ettiğini, gençleri spora teşvik etmek için spora ve sporcuya desteklerinin süreceğini sözlerine ekledi.
Federasyon Lisansı’na sahip sporcuların katılabildiği Mevlana Kupası, bu özelliğiyle önem taşıyor. Konya, Adana, Burdur, Antalya, Ankara, Karaman’dan 9 takımla 54 sporcunun katıldığı yarışmada İl Özel İdare Spor Kulübü sporcuları Nedim Tahralı, Ali Düğücü ve Erkan Soylu’nun 250 puanla takım halinde elde ettikleri birincilik ve Ali Düğücü’nün ferdi olarak üçüncü olması Konya spor camiasında takdir topladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri