Özel Hisar Tıp Merkezi Kendi Binasında Hizmete Açıldı

Dokuz yıldır Antalya'nın Manavgat ilçesinde Hastane Caddesi'nde sağlık hizmeti veren Özel Hisar Tıp Merkezi yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Özel Hisar Tıp Merkezi'nin Mimar Sinan Mahallesi, Op.Dr. Hasan Fehmi Boztepe Caddesi'nde törenle...

Dokuz yıldır Antalya'nın Manavgat ilçesinde Hastane Caddesi'nde sağlık hizmeti veren Özel Hisar Tıp Merkezi yeni yerinde hizmet vermeye başladı. Özel Hisar Tıp Merkezi'nin Mimar Sinan Mahallesi, Op.Dr. Hasan Fehmi Boztepe Caddesi'nde törenle hizmete açıldı.

Özel Hisar Tıp Merkezi'nin açılışını Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Öz, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş ile tıp merkezi ortak doktorları Op.Dr. Emin Canan, Op.Dr. Selim Tuksavoğlu, Op.Dr. Şükrü Mavunacioğlu ve Çocuk Hastalıkları Uz. Dr. Ferhat Yerebakan birlikte yaptı. Tıp merkezi açılışında Hisar Camii İmam Hatibi Hasan Gül, dua ederek tıp merkezinin sağlık dalında insanlığa hayırlı hizmetlerde bulunmasını niyaz etti.

Özel Hisar Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Selim Tuksavoğlu, yaptığı açıklamada, tıp merkezlerinin 2005 yılından bu yana Manavgat halkına hizmet verdiğini, bundan sonrada Mimar Sinan Mahallesi'ndeki yeni hizmet binasında halka sağlık hizmeti vereceğini söyledi.

Tıp merkezlerinin halk 24 saat hizmet verdiğini belirten Tuksavoğlu, yeni, modern ve müstakil binalarının toplamda 9 kattan müteşekkil sağlık hizmeti binası olduğunu ifade etti.

Sağlık Bakanlığı'nca yapılan denetleme sonucunda kanun ve yönetmeliklerle belirlenen; mimarisi,tıbbi cihaz, araç, gereç, donanım, en son teknoloji ile tefriş edilen 2 ameliyat salonu ve uzman kadrosuyla A Grubu Cerrahi Tıp Merkezi sınıflandırmasına layık görülerek yeniden ruhsatlandırıldığını belirten Tuksavoğlı, "Genel cerrahi – kadın hastalıkları ve doğum – üroloji –kulak, burun, boğaz, iç hastalıkları, fizik tedavi ve rehabilitasyon

poliklinik ve tedavi üniteleri, çocuk sağlığı ve hastalıkları, enfeksiyon hastalıkları, diş sağlığı ve hastalıkları branşları ve diyet polikliniği, acil servis, biyokimya ve mikrobiyoloji laboratuarı, radyoloji ünitesi ile muayene, tetkik, tedavi ve cerrahi müdahale ve ameliyatlar daha modern bir ortamda sağlık hizmeti veriyoruz. Önümüzdeki günlerde 2 uzman doktoru aramıza katacağız. " diye konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri