Özel Gençlikten hediye yağmuru

Özel Gençlik İlköğretim Okulunun, 28 Nisan Cumartesi günü düzenlemiş olduğu 6. Çocuk Resim Şenliğinde ödül almaya hak kazanan öğrenciler, düzenlenen ödül töreni ile hediyelerini aldı.

Özel Gençlik İlköğretim Okulu’nun, 28 Nisan Cumartesi günü düzenlemiş olduğu 6. Çocuk Resim Şenliği’nde ödül almaya hak kazanan öğrenciler, düzenlenen ödül töreni ile hediyelerini aldı. Özel Gençlik İlköğretim Okulu Beyaz Salonda gerçekleştirilen ve toplam 500 hediyenin verildiği ödül töreni yoğun katılımla gerçekleşti.

Özel Gençlik İlköğretim Okulu tarafından her yıl düzenlenen ve renkli görüntülere sahne olan şenliğin ödül töreninde çocuklar oldukça heyecanlı dakikalar yaşadı. Okul Müdürü Barış Çağlayan Çakır’ın açılış konuşmasıyla başlayan program, izlenen tanıtım filmi ve ödüllerin verilmesiyle devam etti. 30 bisiklet 100 bez bebek, 100 uzaktan kumandalı araba ve 270 madalyanın verildiği ödül töreni ilgiyle izlendi. “Hayatın en güzel renkleri çocuklardır” sloganıyla Görsel Sanatlar Zümresi tarafından organize edilen programda ödüller Gençlik İlköğretim Okulu öğretmenleri tarafından verildi. Çocukları ödül alırken velilerinin yaşadığı mutluluk görülmeye değerdi.

Program sonunda konuşan ve çağın gerekliliklerin değiştiğini ifade eden Okul Müdürü Barış Çağlayan Çakır, kendini gerçekleştiren, yeteneklerinin farkında olan mutlu bireyler yetiştirmek için çalışmalarını yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüklerini ifade etti ve bu çalışmaya desteği olan herkese teşekkür etti.

HABER MERKEZİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri