Özel Gençlik’ten Filistin’e destek

Özel Gençlik İlkokulu Ortaokulu’nda anasınıfı öğrencilerinin ve ailelerinin Filistin’e destek olmak amacıyla düzenlediği ‘Filistin'e Bir Katkıda Sizden Olsun’ etkinliği yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Özel Gençlik İlkokulu Ortaokulu’nda anasınıfı öğrencilerinin ve ailelerinin Filistin’e destek olmak amacıyla düzenlediği ‘Filistin'e Bir Katkıda Sizden Olsun’ etkinliği yoğun katılımla gerçekleştirildi. Öğrencilerin, yaparak ve yaşayarak öğrenmelerini sağlayan etkinliğin malzemeleri ve stantlar, Filistinliler için veliler tarafından özenle hazırlandı. Büyük bir heyecanla tezgâhların başına geçen minikler, gösterdikleri performansla kermeste satışlarını gerçekleştirdiler.

Bu tür etkinliklerle öğrencilere, merhamet, yardımlaşma duygularını aşılayarak, sorumluluk alma, sorumluluklarını yerine getirme, takım çalışması gibi değerler kazandırıldığını ve miniklerin tüm yaşamı boyunca kullanacağı becerilerin geliştirilmesinin amaçlandığını belirten Özel Gençlik İlkokulu Ortaokulu Müdürü Nurettin Kabak, etkinliğe sağladıkları katkılarından dolayı velilere teşekkür etti. Kabak, “Anasınıfı öğrencilerimizin proje ürünü Filistin Bayrağı çalışmalarını mini müzayedemizde satın alıp okulumuza tekrar hediye eden Mengeş ailesine ayrıca teşekkür ederiz” diye konuştu.

MUHARREM DURSUN

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri