Özel Dolunay Koleji, Kapasitesini Yüzde 30 Artırdı

2000 yılından bugüne Ordu’nun Fatsa ilçesinde faaliyet gösteren Özel Dolunay Koleji, daha kaliteli bir eğitim-öğretim ve yeni ufuklara yelken açmak amacıyla yeni binasına taşındı. Okul yeni binasında kapasitesini de yüzde 30 artırmayı...

2000 yılından bugüne Ordu’nun Fatsa ilçesinde faaliyet gösteren Özel Dolunay Koleji, daha kaliteli bir eğitim-öğretim ve yeni ufuklara yelken açmak amacıyla yeni binasına taşındı. Okul yeni binasında kapasitesini de yüzde 30 artırmayı başardı.

Özel Dolunay Koleji Müdürü Orhan Irmak, her yıl katlanarak artan başarılara yeni mekânda daha da yukarılara çıkaracaklarını ifade ederek, " Yeni binamız daha geniş ve daha güzel imkânlara sahip. Yeni binamız 5 katlı olmakla birlikte bu yıl ilk 4 katı eğitim öğretime açtık. 5. katı da faaliyete geçirdikten sonra imkânlarımız daha da artacak. Şu an okulumuz 19 derslikten oluşuyor. Fen laboratuvarı, Teknoloji Tasarım sınıfı, Görsel Sanatlar, Müzik sınıfı, kapalı spor alanlarına sahip. Ayrıca kapasitemizi de yüzde 30 arttırdık.” dedi.

“TEOG SINAVINDA İL BİRİNCİSİ OLDUK”

Ayrıca geçen yıl ki başarılarına da değinen okul müdürü Irmak, "Geçen yıl TEOG sınavı yerleştirme sonuçlarına göre okul olarak Ordu il birincisi olduk. 47 öğrencimizden 26’sını fen liselerine yerleştirdik. Bu başarılarımızı yeni okulumuzda daha da yukarılara çekmeyi hedefliyoruz. Öğrencilerimiz yeni binamızın fiziki ve teknik imkânları ile bilimsel, sosyal, kültürel, sportif, sanatsal, yabancı dil alanlarında eğitilip geliştirilecektir. Aynı zamanda aile, toplum, ülke değerleri ile tanıyan, düşünen sorgulayan, araştıran, yaratıcı, kendine güvenen bireyler yetiştirmek en büyük amacımızdır. Bu nedenle okulumuzu teknolojik araçlar ve öğrencilerin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde donatıp hizmete açtık. Deneyimli kadromuzla Ordu’da hatta Türkiye’de marka okul olmayı hedefliyoruz.” diye konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri