Özel Ciğerci 15 yaşında

Konya damak tadına ciğeri sevdiren Özel Ciğerci, sektördeki 15. yılını kutluyor. Firma yöneticilerinden Mehmet Eşmekaya, Konya’nın ciğeri çok sevdiğini ifade ederek, “Yıllardır kalite çizgimizden ödün vermememiz bu sevginin temelini oluşturdu” diye konuşt

Sektöre 2003 yılında giriş yapan ve kalitesiyle, lezzetiyle ciğeri Konyalılara sevdirmeyi başaran Özel Ciğerci, 15. Yılını geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyor. Özel Ciğerci Genel Müdürü Mehmet Eşmekaya, ciğer kültürünün Konyalılar tarafından kabul görmesi ve beğenilmesinin işlerini özel intizam ile yapıyor olmalarından kaynaklandığını dile getirdi.

Yaklaşık 10 yıldır tedarikçilerinin hep aynı olduğunu ve bunun da kurumsal yapı ve lezzet açısından önemli olduğunu kaydederek, “Damak lezzetinin değişmemesi, Özel Ciğerci tadının hep aynı kalması için hem kaliteden ödün vermeden hem de düzgün tedarikçilerle uzun süreli çalışmayı prensip edindik. Ve bunun dönüşlerini fazlasıyla alıyoruz. Bizler ticari hedeflerin ötesinde her insan ve her işin bir misyonu olduğuna inananlardanız. Son dönemde şehirlerin tanıtımında en önemli argümanın gastronomi olduğunu görüyoruz.

Biz de çok geniş bir mutfak kültürüne sahip olan Konya’mızın, ciğeriyle de ön plana çıkması için kalite ve lezzetimizi ilk günkü gibi koruyoruz” dedi. Şu anda sadece Alaaddin ve Selçuklu şubelerinin olduğunun altını çizen Özel Ciğerci Genel Müdürü Mehmet Eşmekaya, “Sürekli çeşitli bölgelerden ve illerden şube açılması için teklifler, istekler geliyor. Ancak bizim kalitemizi tüm şubelerimizde aynen yaşatmamız gerekiyor. Bunu başaramadıktan sonra onlarca şube aşmanın anlamı yok. Ancak önümüzdeki yılların neler getireceğini, nasıl bir planlamaya yön vereceğini bilmiyoruz. Aynı kaliteyi yakaladıktan sonra şube sayımız artabilir” diye konuştu.

HAKAN ARMUTCU

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri