Özel BLC Tıp Merkezi engellileri unutmadı

Özel BLC Tıp Merkezi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde engelli bireyleri muayene etti. Farkındalık oluşturmak amacıyla yapılan etkinlikte 3 Aralık’ın kutlanacak değil, farkında olunacak bir gün olduğu vurgulandı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Özel BLC Tıp Merkezinde özel etkinlik düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe Özel BLC Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Sait Kanopi, Hastane doktorları ile engelliler katıldı. Gerçekleştiren etkinlikle hastane yöneticileri özel bireyleri ile özel ilgilendi. Düzenlenen program hakkında bilgi veren Özel BLC Tıp Merkezi Mesul Müdürü Dr. İsmail Öztürk, “Birleşmiş Milletlerin 1992’de dünya uluslararası engelliler günü kabul etmesinden sonra, her yıl tüm dünyada 3 Aralık Dünya Engelliler Günü olarak farkındalık olarak kutlanıyor. Bizler de bu çerçevede hem Özel BLC Tıp Merkezi’nde tedavi gören hastalarımıza, hem de dışarıdan davet ettiğimiz engeli bireylerle birlikte farkındalık amacıyla program düzenledik. 3 Aralık kutlanacak değil, farkındalık oluşturulacak bir gün. Hiç kimse gönüllü engelli olmaz ama başına gelen bir olay varsa farkında olunmasını ve önemsenmek ister. Bugünler de onun için var. Önemsendiklerinin toplumda var olduklarının, herkesin onların farkında olduğunu göstermek için var. 3 Aralık Dünya Engeliler Günü dolayısıyla şehrimizdeki ve ülkemizdeki tüm engelli vatandaşlarımızın gününü kutluyorum ve her zaman onların yanlarında olduğumuzu ifade ediyorum“ dedi.

Konuşmaların ardından özel bireyler, Özel BLC Tıp Merkezi doktorları tarafından muayene edildi. Sonrasında ise özel bireylere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

ABİDİN KURT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri