Özel Armağan Koleji’nde uyum eğitimleri başladı

Özel Armağan İlkokulu ve Ortaokul Müdürü Cafer Oktar, “Uyum Eğitimi” kapsamında ana sınıfı, 1. sınıf ve 5. sınıf öğrencilerin eğitim ve öğretiminin başladığını bildirdi.

Program hakkında kısa bir bilgilendirme yapıldığını dile getiren Oktar, “Bilgilendirmeden sonra öğrencilerimize dua ve niyazda bulunarak sınıflarımıza geçtik. Her çocuk özeldir ve bize emanettir, düşüncesiyle kuruluşumuzdan bugüne kadar çocuklarımıza hak ettikleri eğitim ve öğretimi vermeyi kendimize bir görev olarak benimsedik. Armağan Koleji öğretmenleri olarak aynı anlayışla bu görevi ifa etmeyi sürdüreceğiz. Gelişmekte olan bir ülke olarak çağı yakalamak ve geleceğe umutla bakmak için öncelikle iyi yetiştirilmiş genç bir nüfusa ihtiyaç vardır. Bunun gerçekleştirilmesi de ancak eğitimle mümkündür. Böyle bir eğitimin ilk basamağı okul öncesi ve ilköğretimdir. İşte, bu basamaklarda şu an sizler bulunmaktasınız.

Unutmayalım ki eğitimin amacı gençlerimizi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yetiştirmek, onları en iyi şekilde hayata hazırlamaktır. Bir milleti yücelten de alçaltıp yoksulluğa sürükleyen de eğitimdir. Öyleyse milletimizin ve vatanımızın geleceği siz yavrularımızın ve öğretmenlerimizin elindedir” dedi.

Oktar, şunları söyledi: Bizler, duygu karmaşasında olan bu yavrularımızın heyecanına ortak olmak ve kaygılarını en aza indirmek için el ele vererek çalışacağız. Yapacağımız etkinliklerle öğretmenlerimizi, arkadaşlarımızı, sınıfımızı, oyun alanlarımızı, sınıf ve okul kurallarımızı tanıyacağız. Kısacası mutlu ve başarılı bir gelecek için iyi bir başlangıç yapacağız.”

HABER MERKEZİ


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri