Özdilek gole çözüm arıyor

Atiker Konyaspor teknik direktörü Mehmet Özdilek hücum anlamında büyük sıkıntılar yaşayan yeşil-beyazlı ekibin bu sorununa çözüm arıyor. Özdilek milli arada bu sıkıntı için çeşitli alternatifler bulmak için çalışacak

Atiker Konyaspor’da Antalyaspor ile 18 Kasım Cumartesi günü iç sahada oynayacağı 12.hafta maçının hazırlıkları yapılan antrenmanla başladı Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada 3 gün izin yapan yeşil-beyazlı ekip Perşembe günü zorlu maçın ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Teknik Direktör Mehmet Özdilek ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleşen antrenmana ülke milli takımlarında bulunan Lebogang Manyama, Wilfred Moke ve Malick Evouna katılmazken, Sivasspor maçında ayağına darbe alan Eren Albayrak ise tedavi oldu. Trabzonspor maçında ayak bileğinde parçalı kırık oluşan ve uzun süredir takımımızdan uzak kalan Abdou Razack Traore takımdan ayrı olarak fizyoterapist Furkan Heyik yönetiminde yürüyüş yaptı. Topla oynayan oyun ve koşu ile başlayan antrenman 6’ya 2 top kapma çalışması ile devam etti. Antrenman koşu ve açma-germe hareketleri ile sona erdi.

GOL SORUNUNU ÇÖZMEYE ÇALIŞIYOR

Süper Lig’in gol yollarındaki en etkisiz takımı olan Atiker Konyaspor bu soruna çare arıyor.Bu sezon yapılan forvet transferlerinden verim alamayan Atiker Konyaspor, 11 hafta sonunda ligde 11 gol atabildi. Yeşil-beyazlı ekip, maç başına 1 gol ortalaması tutturarak bu alanda ligin en kötü takımı olarak göze çarpıyor. Konyaspor, Mehmet Özdilek yönetiminde çıktığı 3 resmi maçta da sadece 2 kez ağları havalandırabildi. Atiker Konyaspor teknik direktörü Mehmet Özdilek hücum anlamında büyük sıkıntılar yaşayan yeşil-beyazlı ekibin bu sorununa çözüm arıyor. Özdilek milli arada bu sıkıntı için çeşitli alternatifler bulmak için çalışacak. Hücum oyuncularından verim alamayan Yeşil-beyazlı ekip yeni alternatiflerle kalan haftaları en iyi şekilde değerlendirmek istiyor. Mehmet Özdilek milli maç arasında bu sorunu çözmek adına çalışmalar yapacak. Özdilek, bu süre zarfında forvet oyuncularıyla yakından ilgilenecek ve yol yollarında özel çalışmalar yaptıracak. Tecrübeli çalıştırıcı, ara transfer dönemine kadar forvet oyuncularından maksimum katkıyı almak istiyor.

OYUNCULAR LAKTAK TESTİNDEN GEÇTİ

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalyaspor ile 12.haftada oynayacağı maçın hazırlıklarına devam eden Atiker Konyaspor’da, oyuncular gruplara ayrılarak Laktat Testinden geçerken, dayanıklılık çalışması yaptı. Oyunculara Kayacık Tesislerinde gerçekleşen ve 3 grupta yapılan testin sonuçlarına ve ortaya çıkacak değerlere göre çalışma programı belirlenecek.

FERHAT TÜRKOĞLU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri