Özdemir: Zayıf halka olmadığımız görülecek

Play-offta oynanacak maçların havasının ve konsantrasyonunun her zaman farklı olduğunu söyleyen Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir, kendilerini bekleyen zorlu maçlar serisini iyi tamamlayarak K

Play-off’ta oynanacak maçların havasının ve konsantrasyonunun her zaman farklı olduğunu söyleyen Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir, kendilerini bekleyen zorlu maçlar serisini iyi tamamlayarak Konyaspor’u Süper Lig’e taşımak istediklerini belirtti. Artık telafisi olmayan maçlar oynayacaklarını ifade eden teknik direktörümüz Osman Özdemir, play-off’ta mücadele verecek takımlaral karşı normal sezonda istenilen sonuçları alamadıklarını belirterek, “Normal sezonda sadece Kasımpaşa'ya değil play-off oynayan takımlara karşı başarılı olmadığımızı söyleyebilirim. Ligde üstünlük rakiplerimizden yanaydı. Ama bu maçların havasının farklı olacağını düşünüyorum. Play-off maçları her zaman farklı havada ve konsantrasyonda oynanan maçlar. Kayıpların telafi edileceği bir dönemde değiliz. Oynanacak iki maç var. Konsantrasyonu arttırma ve biraz daha stresten uzak kalma açısından Nevşehir'de kamp yapıyoruz. Zor iki maç bizi bekliyor ama inşallah bunların neticesini alırız” dedi.

‘Şu durumda taraftarlarımıza verilecek tek mesaj bize güvenmeleri ve destek olmaları’ diyen Osman Özdemir açıklamasına şöyle devam etti: “Bu takım buralara hep mücadele ederek ve birtakım zorlukları aşarak geldi. Taraftarlarımızda bunun farkında. Zannediyorum ki Kasımpaşa ile oynayacağımız ilk maçta bize gereken desteği ve yardımı vereceklerdir. Tüm takımlar lig maratonu boyunca büyük mücadelelerden geçerek buraya geldi. Kimseyi favori olarak görmüyorum. Şu anda play-off oynayacak takımlar içerisinde zayıf halka olarak görülen bir Konyaspor takımı var. Biz bu konudaki yanılgıları kendi lehimize pozitife çevirerek hedefimize ulaşırız diye düşünüyorum” şeklinde konuştu. 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri