Özdemir: Savaş vereceğiz

Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir, geride kalan haftaları unutmak ve önlerindeki maçlara odaklanmak zorunda olduklarını belirterek, inşallah düşüncelerimizi gerçekleştiririz dedi

Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir, 6 takımın Süper Lig'e yükselebilme ve play-off oynama konusunda iddiası bulunduğunu, bununda mücadelenin artmasına neden olduğunu belirterek, kalan 6 haftayı iyi değerlendirmek adına geride kalan haftaları unutmak ve önlerindeki maçlara odaklanmak zorunda olduklarını ifade ederek, tek isteklerinin düşüncelerini gerçekleştirmek olduğunu söyledi.

Bank Asya 1.Lig'deki mücadeleyi değerlendiren teknik direktör Osman Özdemir, "Hem yukarıda hem de aşağıda büyük bir mücadele var. Yukarıdakiler bizim gibi ilk 2'ye girebilmek ve ilk 6'nın dışında kalmamak, aşağıdakiler ise Giresunspor gibi bulunduğu yerden bir an önce uzaklaşabilmek için gayret sarf ediyorlar. Asıl ligin başından sonuna kadar olan süreci değerlendirmek lazım. Böyle bir değerlendirmeyi de ancak lig sonunda yapabiliriz. Bu yarışın içerisinde olabilmek için var gücümüzle çalışacağız. Ama Giresunspor karşısında gerçekten beklemediğimiz bir beraberlik aldık. Oyunsal anlamda ilk 45 dakikadan memnun olmadığımız, ikinci yarıda ise kazanma adına sahada her türlü mücadeleyi eden bir takım görüntüsündeydik. Son dakika golüyle alınan beraberlik ve 1 puan var. Kazanamadığımız için gerçekten üzgünüz. Belki büyük bir avantajı kaybediyoruz gibi gözüküyor. Ama kalan 6 haftayı iyi değerlendirmek istiyorsak geride kalan haftaları da unutmak lazım" şeklinde görüş belirtti.

Çaykur Rizespor ve Giresunspor maçlarında saha zemininin takımın performansını etkileyip etkilemediği şeklindeki soruya teknik direktör Osman Özdemir, "Futbol güzel zeminlerde oynanırsa güzel. Burada bu işin sorumlusu olan arkadaşlarımız mutlaka ki ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlardır. Ama zaman zaman da hatalar olabiliyordur. Gönül ister ki daha iyi zeminlerde oynamak. Sadece biz kendi açımızdan değil rakiplerimiz açısından da düşünüyoruz. Futbolun kalitesinin artmasını istiyorsak zemininde güzel olması lazım" cevabını verdi.

Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir, Boluspor maçıyla başlayacak zorlu periyotla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede ise, "İlk altının içerisinde olan takımların tamamı ilk 2'yi kovalıyor. Ortada alınabilecek 18 puan var ve her şey olabilir. Ama biz takım olarak bu değişime fazla uğramak istemiyoruz. Özellikle ilk altının içerisinde kalabilmek kadar ilk ikinin içerisinde olabilmekte önemli. Kalan 6 haftada bunun için yoğun bir savaş vereceğiz. İnşallah düşüncelerimizi gerçekleştiririz" görüşlerine yer verdi. 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri