Özdemir: Performans önemli

Gençlerbirliği maçının ardından çalışmalarına devam eden Konyasporda Erciyes maçı iptal oldu. Lig fikstürünü değerlendiren teknik adam Osman Özdemir, takımın performansının önemli olduğunu söyledi
Konyaspor’da lig hazırlıkları devam ediyor. Yüksek Hızlı Tren turnuvasında ikinci olan yeşil-beyazlı takımın, yarın Konya’da Kayseri Erciyesspor ile oynayacağı özel maç iptal oldu. Gençlerbirliği maçının ardından ara vermeden antrenmanlara devam eden Konyaspor’da, önceki akşam yapılan yenileme antrenmanına Ertuğrul Arslan dışında tüm futbolcular katıldı. Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Antrenmanda polar saatlerle 7’şer ve 15’er dakikalık dönemlerde iki seri üzerinde koşu yapan futbolcular çalışmayı açma-germe hareketleriyle tamamladı. 
ERCİYES MAÇI İPTAL OLDU
Konyaspor, hazırlıkları dün çift antrenmanla sürdürdü. İki gruba ayrılan oyuncular ısınma hareketlerinin ardından salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışması yaptı. Kartallar, günün ikinci antrenmanını akşam saatlerinde gerçekleştirdi. Öte yandan, Konyaspor’un yarın Konya’da, Kayseri Erciyesspor ile oynamayı planladığı hazırlık maçı iptal edildi. Yapılan açıklamaya göre, iptal talebi Kayseri Erciyesspor’dan geldi. Neden olarak ise, iki takımın Bank Asya 1.Lig’de 2011-2012 sezonunun 2. haftasında karşılaşacak olması gösterildi. Bu gelişmenin ardından Konyaspor’da hafta sonunda hazırlık maçı oynamak için rakip arayışları sürdürülüyor. 
ÖNEMLİ OLAN TAKIMIN NE YAPACAĞI
Konyaspor Teknik direktörü Osman Özdemir, takım olarak son Gençlerbirliği maçında ortaya konan mücadelenin lig için kendisini ve camiamızı mutlu ettiğini ve artık lig havasına girdiklerini belirtirken, fikstürde hangi takımla hangi haftada karşılaşacaklarının değil, takım olarak kendilerinin neler yapacağının önemli olduğunu ifade ederken, Konyaspor’a olan güvenini bir kez daha yineledi.
Bank Asya 1.Lig’de 2011-2012 sezonu fikstürünü değerlendiren teknik adam Osman Özdemir, “Nihayet uzun bir bekleyişin ardından Bank Asya 1.Lig’de 2011-2012 sezonunda oynayacağımız maçların programı belli oldu. Konyaspor olarak fikstürde zor takım-kolay takım tanımlamasından ziyade bizim takım olarak göstereceğimiz performansın önemli olduğu inancındayım. Sonuçta her takımla lig maratonu içerisinde karşılaşacağız. Bu ligin ilk haftasında, ortasında veya son haftasında olmuş bana göre önemli değil. Önemli olan bizim takım olarak ne yapacağımız. Konyaspor oynayacağı her maça bundan önceki dönemlerde olduğu gibi mutlaka kazanmak için çıkacaktır” şeklinde görüş belirtti
2011-2012 futbol sezonu birinci transfer ve tescil dönemi, 5 Eylül Pazartesi akşamı sona erecek. Konuyla ilgili olarak Futbol Federasyonundan şu açıklama yapıldı. “En üst 3 ligin 9 Eylül haftasında başlayacak olması nedeniyle kamuoyunda ve kulüplerimizde, transfer döneminin uzatılacağı yolundaki spekülasyonlar gerçeği yansıtmamaktadır. FIFA kuralları gereği 12 hafta (84 gün) sürecek olan transfer dönemi 5 Eylül’de bitecek. Transferde ikinci dönem ise 1 Ocak- 3 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri