Özdemir :''Oyun içinde bir takım sıkıntılar yaşıyoruz''

Bank Asya 1. Lig'de Boluspor ile 1-1 berabere kalan Konyaspor'da, teknik direktör Osman Özdemir, ''Oyun içinde bir takım sıkıntılar yaşıyoruz'' dedi

Bank Asya 1. Lig'de Boluspor ile 1-1 berabere kalan Konyaspor'da, teknik direktör Osman Özdemir, ''Oyun içinde bir takım sıkıntılar yaşıyoruz'' dedi.

 

Özdemir, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, evlerindeki maçlarda oyuncularının duyduğu kazanma arzusunun, üzerlerinde baskı oluşturduğunu ve bu durumun oyun kalitelerini olumsuz etkilediğini söyledi.

 

Boluspor karşısında ilk 45 dakika daha iyi oynadıklarını ifade eden Özdemir, şöyle konuştu:

 

''Kaçırdığımız pozisyonlar oldu, öne de geçtik. Boluspor, deneyimli oyuncularının ikinci yarıdaki performansıyla bizi etkisiz hale getirdi. İkinci yarı iyi oynamadık. Oyun içinde bir takım sıkıntılar yaşıyoruz. Genç oyunculardan kurulu bir takımda bu zaman zaman olacaktır. Ne olursa olsun oyuncularımızın  ortaya koyduğu mücadele bizi memnun ediyor.''

 

Boluspor Teknik Direktörü Cihat Arslan ise ilk yarı Konyaspor'un, ikinci yarı ise kendilerinin daha iyi oynadığını vurguladı.

 

Rakiplerinin ilk yarıdaki oyunla maçı kurtarabileceğini, ancak fırsatları değerlendiremediklerini dile getiren Arslan, ''İkinci yarıdaki oyuncu değişikliklerimiz oyuna olumlu yansıdı. Bir puan önemli ama 3 puan da alabilirdik. Konyaspor'u tebrik ediyoruz'' dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri