Özdemir memnun

Konyaspor teknik direktörü, camianın kendilerine destek vermesini isteyerek, Biz Konyaspor olarak bir güç oluşturmaya çalışıyoruz

Konyaspor teknik direktörü,  camianın kendilerine destek vermesini isteyerek, “Biz Konyaspor olarak bir güç oluşturmaya çalışıyoruz. Belki Konyaspor’un yarınlarını kuruyoruz burada. Onun için taraftar desteği önemli” dedi

 

 

Mersin İdmanyurdu ile oynanan hazırlık maçının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir, çalışmalardaki düşüncelerini yavaş yavaş sahaya yansıtmaya başladıklarını ve lige kadar hazır olacaklarına inandığını söylerken, camianın vereceği destekle başarıya ulaşacaklarına ifade etti.

 

Sezon öncesi ciddi hazırlık maçlarımızdan birini oynadıklarını belirten Osman Özdemir, "Süper Lig ekibine karşıda Konyaspor’un dinamik bir oyun oynadığını, disiplinli ve sabırlı bir oyun oynadığını gördük. Bunlar zaten çalışmalarımız içinde olan düşüncelerimizdi. Tabii bunları yavaş yavaş sahaya yansıtmaya başlıyoruz. Daha önceki maçlarımızda o da zaman zaman oyun anlamında memnun olduk, zaman zaman memnun kalmadık. Tahmin ediyorum lige kadar tam olmasa da hazır olacağız” dedi.

 

Camianın kendilerine destek vermesi gerektiğini söyleyen Özdemir, “Biz Konyaspor olarak bir güç oluşturmaya çalışıyoruz. Belki Konyaspor’un yarınlarını kuruyoruz burada. Bir temel oluşturmaya çalışıyoruz. Futbolcu ve teknik heyetin göstermiş olduğu gayret kadar taraftarımızın da elinden geleni yapması lazım. Onların bizlere vereceği destek gerçekten önemli. Bizler zaman zaman kötü oynayacağız, zaman zaman yeneceğiz, zaman zaman yenileceğiz. Ancak ne olursa olsun taraftarımız yanımızda olursa birçok şeyi başarırız diye düşünüyorum. Bu maçta oyun anlayışı, takım savunmasındaki düşüncelerimiz, hücuma çıkıştaki kontraatak anlayışının oturduğunu görüyorum. Bunları ne kadar geliştirebilirsek ligde de o kadar başarılı oluruz" şeklinde görüş belirtti.

 

Takımın genel durumunu da değerlendiren teknik direktör Osman Özdemir, "Bazen mecburiyetten dolayı bir takım değişiklikler yapıyoruz. Tabii genel anlamda oyun anlayışımız bu olacak, pas üzerine kurulu, baskı yapan, çok koşan, çok baskı yapan. Bizim lükse düşkünlüğümüz olmayacak. Tabiri caizse saha içinde bir işçi gibi çalışacağız. 90 dakika ter akıtmadan, mücadele etmeden başarı gelmeyeceğini biliyorum. Ama oyuncularımın bu yönde gösterdikleri çaba iyi. İnşallah bu arzu ve istek sezon sonuna kadar devam eder" diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri