Özdemir: Gücümüzü biliyoruz

Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdüren Konyaspor dünü tek idmanla değerlendirdi
Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdüren Konyaspor dünü tek idmanla değerlendirdi. Yeşil-beyazlıların teknik adamı Osman Özdemir, takım olarak kendi göçlerinin farkında olduklarını ve 2. yarıda gerekli puanlara toplayacaklarını söyledi

Bank Asya 1. Ligi’nde zirve mücadelesi veren ve hafta sonunda deplasmanda hayati derecede önemli bir maça çıkacak olan Konyaspor’da kendisi gibi şampiyonluk mücadelesi veren Kasımpaşa ile oynanacak maçın hazırlıkları sürüyor. Dünü tek idmanla geçiren ekibimiz, Tatlıcak Tesisleri’nde taktik ağırlıklı bir idman yaptı. Teknik Direktör Osman Özdemir ve yardımcı antrenörler nezaretinde yapılan ve yaklaşık 1.5 saat süren çalışmada Ertuğrul ve Muhammet takımdan ayrı çalışırken, diğer futbolcular ise düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından çift kale maç yaptı.
İdmanda futbolcuların hırslı ve istekli olması teknik heyeti sevindirirken, tek hedefin Kasımpaşa’yı deplasmanda devirerek, Elazığ deplasmanında kaybedilen puanların telafisinin yapmak olduğu öğrenildi. Konyaspor yönetim kurulu resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, Elazığspor ile oynadığı Bank Asya 1.Lig 17.hafta maçının ulaşım ve konaklama masraflarını üstlenen MÜSİAD Konya Şube Başkanı ve Korkmaz Beton ile Konal İnşaat Firması ortaklarından Aslan Korkmaz’a verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
ÖZDEMİR: ELAZIĞ MAÇININ RÖVANŞI OLACAK
Elazığspor karşısında alınan yenilginin kalan haftalarda takımımızı olumsuz yönde etkilemeyeceğini, amaçlarının sezonun ikinci yarısında gerekli puanları toplayarak Konyaspor’u hedeflerine taşımak olduğunu belirten teknik direktör Osman Özdemir, takım olarak kendi güçlerinin farkında olduklarını söyledi.
Teknik direktör Osman Özdemir, 1-0 kaybettiğimiz Elazığspor maçı ile ilgili yaptığı değerlendirmede “Elazığspor maçı ilk yarının son maçıydı. Ben öyle düşünüyorum. Çünkü bunun bir rövanşı olacak. Takımımız 16 hafta sonunda belirli bir seviyeye gelip bir sıraya yerleşince her maçın çok önemli olduğunun farkındayız. Elazığspor maçı da bu önemli maçlardan biriydi. Ligin lideriyle oynanan mücadelede aramızdaki 3 puan farkı korumak bizim için çok önemliydi. Maç öncesi düşüncelerimiz bu şekildeydi. Ancak maalesef istediklerimizi gerçekleştiremedik. 90 dakikalık bölümde pozisyonları ele alırsak zannediyorum ki bizim daha fazla ve net pozisyonlarımız vardı.Gol atamama problemi yaşadık. Ama onun haricinde oynanan oyun ve oyuncularımızın mücadelesinden ben memnunum. Son dakikada gelmiş bir gol var. Bu futbolun içerisinde her zaman olan şeyler. Bu tür sonuçları olgunlukla karşılamasını bilen insanlarız. Geriye dönüp bakmanın bu işte bir faydasının olmadığını biliyoruz. İkinci yarıda oynanacak olan tüm maçların çok önemli olduğunun farkındayız. Enteresan sonuçlara açık bir ikinci yarı yaşayacağız. İlginç ve sürpriz sonuçlar mutlaka alınacaktır. Ama bizim adımıza önemli olan bu tür sonuçlara uğramadan hedefimiz doğrultusunda sezonu tamamlamak” şeklinde görüş belirtti.
Bank Asya 1.Lig’in 18.haftasında deplasmanda oynayacağımız Kasımpaşa maçı ile ilgili de görüşlerini açıklayan Özdemir, “Süper Lig’e yükselme konusunda favori olan, oturmuş ve tecrübeli oyunculardan kurulu bir takıma karşı oynayacağız. İstikrarlı ve başaılı bir grafik segiliyorlar. Ama biz eğer yukarıdaki grubun içerisinde olmak istiyorsak böyle maçlarda bir kere rakibe yenilmemek çok önemli. Yenersek tabiki de çok güzel olur. Ama bizim amacımız hem aradaki puan farkının açılmasına engel olmak hem de üzerimizdeki rakiplerle oynayacağımız maçlardan iyi sonuçlarla ayrılarak önce onlara yaklaşmak, sonrada geçmek” diye konuştu.
Konyaspor’un alacağı bir yenilgi sonrasında genç oyuncuların ağırlıklı olması nedeniyle moral motivasyonunun bozulacağı ve bunun da ligin kalan haftalarına olumsuz yansıyacağı şeklindeki görüşe kesinlikle katılmadığını ifade eden Osman Özdemir, “Peş peşe gelen mağlubiyetler serisi olsa belki öyle bir yıkım yaşayabiliriz. Ama biz 13 hafta sonra bir yenilgi aldık. Bizi bunun fazla etkileyeceğini düşünmüyorum. Ligin liderine yenildik. Bu bir bahane mi? Kesinlikle değil. Biz kendi gücümüzün farkındayız” dedi.
PEREZ’E DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI
Konyaspor’un İspanyol oyuncusu Alvaro Mejia Perez, 30.yaş gününü Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde yapılan antrenman sonrasında kutladı. Kendisi için hazırlanan ve üzerinde ‘İyiki doğdun Alvaro’ yazılı pastanın mumlarını üfleyen İspanyol oyuncu teknik direktörü Osman Özdemir tarafından ikram edilen ilk dilimi yedi ve tebrikleri kabul etti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri