Özdemir: Gol sıkıntısını aşamadık

Zorlu maçın ardından bir açıklama yapan Konyaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir iç saha aldıkları Tavşanlı yenilgisinin ardından İzmir deplasmanına moral bulmaya geldiklerini söyledi

Zorlu maçın ardından bir açıklama yapan Konyaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir iç saha aldıkları Tavşanlı yenilgisinin ardından İzmir deplasmanına moral bulmaya geldiklerini söyledi. Tek düşüncelerinin üç puanı kazanmak ve ligdeki ilk gollerini atmak olduğunu ifade eden Özdemir; “Arzu ettiğimiz sonucu burada alamadık. Deplasmanda kazanma becerisini gösteremesek de bir puanla dönüyoruz. Karşılaşmanın ilk yarısı oldukça sert esen bir rüzgar eşliğinde oynandı. Buda her iki ekibin topu olumlu kullanmasına engel oldu. Maçın ikinci yarısında ise tamamen Konyaspor’un üstünlüğü vardı. Rakip takım on kişi kalmasına rağmen ir türlü istediğimiz golü bulamadık. Sezon başından bu yana yaşadığımız gol sıkıntısını Buca önünde de aşamadık. Ama futbolcularımın ortaya koyduğu dinamik oyundan memnunum. Pazar günü oynanacak olan Sakarya maçı için çok kısa bir hazırlık dönemimiz olacak. Deplasmanda oynayacağımız bu maçta ligde ilkleri yaşamak için mücadele edeceğiz. Tek düşüncemiz bu” diye konuştu.

 

KARAFIRTINALAR: ALDIĞIMIZ BİR PUAN ÖNEMLİ

 

Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise, “15 dakika 10 kişi oynadığımız maçta aldığımız bir puan önemli” dedi. Karafırtınalar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçta iyi mücadele ettiklerini belirtti. Göreve geldiğinden bu yana ilk kez bir maçta gol atamadıklarına işaret eden Karafırtınalar, “15 dakika 10 kişi oynadığımız maçta aldığımız bir puan önemli” diye konuştu. Sait Karafırtınalar, defans oyuncusu Erman Güraçar’a gösterilen kırmızı kartın ağır bir karar olduğunu savunarak, “İki gün sonra Kartalspor maçına Erman gibi önemli bir oyuncudan yoksun çıkacağız ama Serkan da görev yaptığı sürede, Erman’ın yerini doldurabileceğini gösterdi. Kısıtlı kadromuz olduğu için fazla rotasyon yapma şansımız yok” ifadelerini kullandı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri