Özdemir: Bize güvenin

Konyaspor Elazığspor maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor

Konyaspor Elazığspor maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. İlk iki şansını kaybeden ve Süper Lig için yoluna Play-Off’ta devam edecek olan temsilcimizde teknik adam Özdemir, herkesin kendilerine güvenmelerini istedi.

Konyaspor’da gözler, ligde son hafta iç sahada oynanacak Elazığspor maçına çevrildi. Hafta sonunda, İzmir deplasmanında Göztepe karşısında alınan yenilgiyle ilk iki şansını yitiren ve Süper lig umutlarını Play-Off maçlarına taşıyan Konyaspor’da, Elazığspor karşılaşmasının hazırlıkları devam ediyor. Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde yapılan antrenmana Göztepe maçında ayağına aldığı darbe sonucu sakatlanan ve tedavi olan Can Parlayan dışında tüm oyuncular katıldı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 15 dakikalık koşu çalışması ve çift kale maç ile devam etti. Antrenman, 15 dakikalık koşunun ardından yapılan açma-germe hareketleriyle tamamlandı

Dün de tesislerde teknik-taktık çalışması yapan Kartallar, bugün de çalışmalara devam edecekler. Cumartesi günü ter atarak antrenmanlar tamamlanacak. Konyaspor’da, Süper lige yükselen ilk takım olan Eİazığspor ile oynanacak maç öncesi sarı kart cezalısı Muhammet dışında eksik yok. Cezasını tamamlayan Robak ve Pawelek ile sakıtlığı iyiye giden Abdullah bu maç ta forma giyebilecek. Play-Off maçları sonunda Süper lige yükselmeyi amaçlayan Konyaspor’da hedef, sezonu 4 veya 5. sırada bitirmek. Play-Off eşleşmelerine göre, 3 ve 6. takım ile 4 ve 5. takımlar karşı karşıya gelecek. İlk maçlar lig usulüne göre karşılıklı iki karşılaşma olarak oynanacak. Üstünlük sağlayan iki takım tarafsız sahada, Süper lige yükselmek için final maçında birbirine rakip olacak. 

ÖZDEMİR: KİMSE GÜVENİNİ ESİRGEMESİN

Teknik direktör Osman Özdemir, sezonun son haftasına kadar getirip değerlendiremedikleri ilk 2’den Süper Lig’e çıkma şanslarını Play-Off’tan başaracaklarına inandığını söylerken, takımıma olan güvenin devam etmesini istedi. Sezon ile ilgili değerlendirmede bulunan Özdemir, “Koca bir sezonun sonuna geldik. Daha düne kadar sürdürdüğümüz hedefte biraz sapma oldu. Ama bugüne kadar yaşadığımız bu heyecanı Play-Off maçlarında da pozitif anlamda yaşamak istiyoruz. Oyuncularımızla birlikte uzun süre peşinden koşup ilk 2 şansını kaybettiğimiz için hepimiz üzüntülüyüz. Nasıl Konyaspor’u sevenler üzüntülüyse biz bir o kadar daha üzüntülüyüz. Ama bizim için sadece birinci perde kapandı. İkinci perde Play-Off. Bu bölümde oynayacağımız ilk 2 maç çok önemli. Bu takım buralara geldiyse şansa gelmedi. Hep mücadele ederek ve emek vererek geldi. Bizler durumun ve bize neler kazandıracağının farkındayız. Bugüne kadar hak edipte değerlendiremediğimiz ilk 2’den Süper Lig’e yükselme şansını Play-Off’ta değerlendirmeye çalışacağız. Ama bu noktada kimse bize olan güvenini esirgemesin. Biz bu konuda kendimize güveniyoruz. Ve bu işin üstesinden de gelebiliriz. Bunu çok net bir şekilde ifade ediyorum. Çünkü bu takımın her zaman bir kazanma arzusu ve iddiası olmuştur” diye konuştu. 

Play-Off maçlarını da değerlendiren Özdemir, “Bir tek Rizespor-Akhisar Belediyespor maçının sonucunu beklemek lazım. Onun dışında Play-Off’ta mücadele edecek takımlar belli. 34 haftanın sonunda bu takımlar emek sarf ettiler ve kalitelerini ortaya koydular. Herkesin şansının eşit olduğunu düşünüyorum. O gün en iyi performansı gösteren ve en çok isteyen bence final oynama şansına sahip olacaktır” şeklinde görüş belirtti. Öte yandan Teknik adam Özdemir’in 51.yaş günü Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde yapılan antrenman sonrasında kutlandı. Kendisi için hazırlanan pastayı kesen Özdemir, Play-Off maçları sonunda Süper Lig’e yükselmenin mutluluğunu hep birlikte yaşamak istediğini ve bunun en büyük temennisi olduğunu söyledi. Teknik heyetin ve oyuncuların tebriklerini kabul eden teknik Özdemir’e nice seneler diliyoruz. 

SPOR SERVİSİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri