Özdemir: 90 dakika sonrasında biz güldük

Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir, iki takım açısından da zor bir olduğunu, ancak kazanan tarafın kendilerinin olmasının sevindirici olduğunu söyledi

Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir, iki takım açısından da zor bir olduğunu, ancak kazanan tarafın kendilerinin olmasının sevindirici olduğunu söyledi. Özdemir, “Zor bir maçtı. Bir taraftan ilk iki yarışı içerisinde bir takım yara alacaktı, diğeri ise aşağıya doğru inip ilk altı için oynayacaktı. Oyuna iyi başladık. Oyunun kontrolü bizdeydi. Basit bir hata ve şanssız bir golle geriye düştük. Ancak futbolda bunlar var. İkinci yarıda sabırlı oynadık. 90 dakika sonunda gülen taraf biz olduk. Sezon sonuna kadar bu tür maçlar devam edecek. Sabırla oynamaya devam edeceğiz. Biz bir yola girdik, bu yolun sonu nereye çıkacak bilmiyoruz. Ancak mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Cesaretli bir oyunla üç puan aldık. Artık Akhisar maçına odaklanacağız” dedi.

Boluspor antrenörü Metin Yıldız ise, “Boluspor ciddi değerleri olan bir kulüp. Bu yenilgi ile önemli bir avantaj yitirdik. 75. dakikaya kadar her şey yolunda gitti. Üç puan alabilseydik hedefimiz ilk iki olacaktı. Sahip olduğumuz ilkelerden taviz vererek hakemler hakkında ilk kez bir şey söyleyeceğiz. Erdinç ve Kenan’ın pozisyonunda 4. hakem ‘bize hocam sakin olun Erdinç’i attırıyorum’ dedi. Ancak bu söylemden hemen sonra aleyhimize verilen faulden sonra golü yedik ve bizde kontrolden çıktık. Türkiye’de futbol kültürü olacaksa emeğe saygı gösterilmeli.”

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri