Özçelik: 1 puan kötü değil

Osmanlıspor ile Atiker Konyaspor arasında oynanan ve 0-0 sonuçlanan karşılaşmayı Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı hemşerimiz Faruk Özçelik de izledi.

Süper Lig'in 29. haftasında Osmanlıspor ile Atiker Konyaspor arasında oynanan ve 0-0 sonuçlanan karşılaşmayı Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı hemşerimiz Faruk Özçelik de izledi. Karşılaşmayı izlemek için Osmanlı stadına gelen Özçelik, yeşil-beyazlı ekibin geliştirdiği ataklarda heyecanlanırken, Osmanlıspor'un kazandığı penaltı pozisyonunda ise morali bozuldu. Penaltı atışında topun direkten dönmesiyle birlikte büyük bir sevinç yaşayan Müsteşar Faruk Özçelik, 0-0'lık beraberlikle sonuçlanan maçtan sonra statdan ayrıldı.

Atiker Konyaspor'un 0-0 berabere kaldığı maçın ardından Müsteşar Faruk Özçelik, açıklamada bulundu. Karşılaşmayla ilgili görüşlerini dile getiren Özçelik, “Öncelikle iyi mücadelelerinden dolayı iki takım oyuncularını da tebrik ediyorum. Konyaspor'un zorlu bir deplasmandan aldığı 1 puanı önemsiyorum. Özellikle 3-2'lik Kasımpaşa yenilgisi sonrası özellikle de deplasmanda Osmanlıspor gibi önemli bir takımdan alınan 1 puanın değerli olduğunu düşünüyorum. Bu sonucun cumartesi günü oynanacak olan Alanyaspor maçı öncesi moral olarak takımıza olumlu şekilde yansıyacağına inanıyorum” dedi.

Atiker Konyaspor'un ligde geçen sezonu aradığını, ancak kupada daha iyi noktada olduğuna işaret eden Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik, şöyle devam etti:

“Takımız geçen sezonu arasa da, aman aman kötü bir durumda değil. Geçen sezon ile bu sezonun 29. haftalarına baktığımız zaman arada 16 puanlık bir fark var. Bu sezon biraz geride kalmışız. Tablo onu gösteriyor. Kupada ise Kasımpaşa'ya 2-0 öndeyken 3-2 yenilmemize rağmen, finale daha yakın olarak kendimizi görüyorum. İnşallah Konya'daki maçı gol yemeden kazanarak tamamlayıp finale çıkarız diye düşünüyorum. Bu anlamda hem yönetimin, hem teknik ekibin, hem de sahada ter döken oyuncuların final yapacaklarına yürekten inanıyorum” dedi.

RECEP ÇINAR 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri