Özcan: Maksimum puan hedefindeyiz

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Cenk Özcan ligin ilk haftalarında maksimum puan toplamak istediklerini ifade etti

Lig öncesi ilk maçın zor geçeceğini bildiklerini ve bunu futbolcularıyla paylaşarak bunun bilinci ile lige hazırlandıklarını kaydeden Teknik Direktörü Cenk Özcan: “ Buna hazırlanırken taktiksel bazı planlarımızda vardı. Daha önce Kahramanmaraş takımını birkaç kez izledik, önlemlerimizi aldık. Çalışmalarımızı yaptık. Özellikle oyunun büyük bir bölümünde top hakimiyeti ve oyun üstünlüğünün yanında pozisyon zenginliği yaşadığımız bir maç oldu. Kanatları iyi kullandığımıza inanıyorum ve attığımız goller çalıştığımız planladığımız pozisyonlardan geldi. Bundan dolayı ekstra mutlu oldum. Birde oyuna giren genç ve yetenekli arkadaşlarımızın verilen görevleri yerine getirme çabaları önemliydi. Ahmet Karaman ve Süleyman Türkeş ilk defa oynadılar, bu gibi arkadaşların sayısını artırarak istiyoruz, bunu yaparken de ligde gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz” dedi.

ZORLU MAÇLAR OLACAK

Önlerinde iki zorlu deplasman olduğunu ve zevkli karşılaşmalar oynayacaklarına inandığını kaydeden Özcan: “Ekibimizden bir arkadaş rakiplerimizi izliyor ve analiz yapıyoruz. Bizde Erzurumsporun maçını televizyondan izledik. İki rakibimiz de bizim tarzımızda, futbol oynayamaya çalışan takımlar. Güzel keyifli maçlar olacağını düşünüyorum. Bu maçlardan alacağımız puanlar elbette çok önemli. Ancak ligin daha çok başındayız. İlk haftalarda alabildiğimiz maksimum puanı toplamak hedefindeyiz. İlk haftalarda üst sıralarda olup sonrasında düşüş yaşamamak, sağlam basarak istikrarlı bir şekilde ligde gücümüzü göstermek istiyoruz. Bunun tekrar söylemek istiyorum, öncelikli hedefimiz oyuncu yetiştirmek, sonraki hedefimiz gidebildiğimiz yere gitmek” ifadelerini kullandı.  GENÇ SAYISINI

ARTTIRMAK İSTİYORUZ 

Sezona iyi bir başlangıç yapmanın önemli olduğunu kaydeden Teknik Direktör Cenk Özcan: “Gollerimiz çalıştığımız, planladığımız pozisyonlardan geldi. Bundan dolayı ekstra mutlu oldum. Biz sahadaki genç arkadaşların sayısını artırarak istiyoruz, bunu yaparken de ligde gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri