Özcan: Hedeften şaşmayacağız

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, yarın kendi evinde oynayacağı Pendikspor maçının hazırlıklarını tamamladı.
Geçtiğimiz gün U 18 takımı ile bir hazırlık maçı yapan Şekerspor, karşılaşmayı 4-1 kazandı. Tecrübeli teknik adam Kadir Özcan, her iki yarıda da değişik kadrolarla mücadele ederken takımdaki futbolcuların son durumlarını görme imkânı buldu.
Karşılaşma sonrasında eksik gördüğü yerleri tespit eden Özcan, maçın ardından futbolcuları ile kısa bir toplantı yaparak bu aksaklıklar konusunda uyarılarda bulundu. Bu karşılaşma ile hazırlıklarına son noktayı koyan yeşil-beyazlılar, bugün sabah yeniden bir araya gelerek Rixos Otel’de kampa girecek. Lig’in 2. yarısına iyi bir başlangıç yapamayan ve geçtiğimiz hafta aldığı Fethiyespor galibiyeti ile moral bulan yeşil-beyazlılar, taraftarlarının önünde oynayacağı Pendikspor maçını kazanarak çıkışını sürdürmenin hesaplarını yapıyor.
Konya Şekerspor’da sakatlığı süren ve düz koşu yapan Bahadır’ın yanı sıra, kırmızı kart cezalısı Erman ve sarı kart cezalısı Cafercan Pendikspor maçında forma giyemeyecek. Soğuk algınlığı nedeni ile hasta olan Ömer Ali Şahiner ve adalesinde çekme bulunan Ömer’in ise tedavileri ise devam ediyor. Bu futbolcuların Pendik maçında oynayıp oynamayacakları maç saatinde belli olacak. Ayrıca Pendikspor önünde verilecek zorlu sınav öncesinde Onur Akbay ve Ömer Ali Şahiner, sarı kart sınırında bulunuyor. Başarılı futbolcular Pendik maçında kart gördükleri takdirde ligin 23. haftasında deplasmanda oynanacak olan Belediye Vanspor maçında forma giyemeyecekler. Öte yandan yeni teknik adam Kadir Özcan’ın lisans işlemleri tamamlandı. Başarılı teknik adam Pendik maçında takımın başında sahaya çıkacak.
Konya Şekerspor’un yeni teknik patronu Kadir Özcan yaptığı açıklamada, Şekerspor’un hedefli bir takım olduğu ve bu hedeften şaşmayacaklarını söyledi. Takımın ikinci yarıya iyi başlamadığını ancak geçen hafta deplasmanda aldığı Fethiye galibiyeti ile büyük moral bulduğunu ifade eden Özcan; “Elazığ’ın da puan kaybetmesi ile birlikte aynı zamanda yüksek bir motivasyon içerisine girdik. Şimdi tek hedefimiz Pendikspor’u evimizde mağlup ederek yolumuza kayıpsız devam etmek ve iyi bir seri yakalamak. Bunu başaracak güçte bir ekibiz. Şu an için iki ezalı futbolcumuz dışında önemli bir eksiğimiz yok. Ancak takımda forma giyen futbolcularımın oynamayan oyuncuları aratmayacağına inanıyorum. Bu kalitede bir ekibiz. Taraftarlarımızın desteği ile alacağımız galibiyetle yolumuza devam edeceğiz. Konya Şekerspor takımı Bank Asya 1. Ligi’ni hedefleyen ve bunu hak eden bir takım. Ancak futbolda bazı şanssızlıklar olabiliyor. Bizim öncelikli hedefimiz şampiyon olmak ancak bu olmazsa da Play-Off’ta hedefimize ulaşmak. Bunu başaracak gücümüz var. Yönetimi, teknik kadrosu, futbolcuları ve taraftarları ile kenetlenerek Bank Asya hedefinden şaşmayacağız” dedi.
Şekerspor yarın oynanacak Pendikspor maçını kazanarak zirve takibini sürdürmek isterken geçtiğimiz hafta aldığı yenilgi ile zirvede yara alan Elazığspor’un zorlu haftada puan kaybetmesini bekliyor. Elazığspor, ikinci yarının başında temsilcimiz Şekerspor’u mağlup eden Eyüpspor’a konuk olacak. Tamamı yarın saat 13.30’da başlayacak olan 22. hafta karşılaşmalarının programı şöyle: 1461 Trabzon-Pursaklarspor (Ahmet Suat Özyazıcı) Konya Torku Şekerspor-Pendikspor (Recep Konuk Spor Tesisleri) Balıkesirspor-Fethiyespor (Balıkesir Atatürk) Tarsus İdmanyurdu-Belediye Vanspor (Tarsus Burhanettin Kocamaz) Elazığspor-Eyüpspor (Elazığ Atatürk) Tokatspor-Adana Demirspor (Tokat Gaziosmanpaşa) Kocaelispor-Ofspor (İsmetpaşa) Sakaryaspor-Dardanelspor (Sakarya Atatürk) Şanlıurfaspor-Türk Telekomspor (Şanlıurfa GAP)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri