Özcan Çalıkuşu Sağlık Ocağı açılışa hazır

Meram Yaka Caddesi üzerinde arsası hayırsever Özcan Çalıkuşu tarafından alınan ve İl Özel İdare tarafından yaptırılan sağlık ocağı önümüzdeki günlerde hizmete girecek.
Daha önce evinin hemen yanına ilköğretim okulu, camii ve Kur’an Kursu yaptırarak hayırlı bir hizmete imza atan Saliha ve Özcan Çalıkuşu çifti, bu kez yine evlerinin tam karşısına sağlık ocağı yaptırarak hayır zincirine yeni bir halka ekledi.
Hayır hizmetlerinin bundan sonra da devam edeceğini söyleyen Özcan Çalıkuşu, “Bu dünyada iyilikten ve hayırlı hizmetler bırakmaktan güzel bir şey yok. Rabbim bizlere bir çocuk nasip etmedi ama evimin duvarının dibine yaptırdığımız ilköğretim okulu ile yüzlerce yavrumuz oldu. Onların cıvıltısı bize yetti. Yine evimizin tam karşısına yaptırdığımız cami ve Kur’an kursu mahallede büyük bir ihtiyacı karşıladı. Aynı bölgede tek arzum bir sağlık ocağı yaptırmaktı. Rabbim onu da nasip etti. Uzun uğraşlar sonucu arsayı aldım ve İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan sağlık ocağını mahalleme kazandırdım. İnşallah önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak” dedi.
Bu hayır hizmetlerinin yanı sıra Karahüyük Mahallesi’nde büyük bir şadırvan yaptırdığını belirten Çalıkuşu, “İmkanlarım el verdiği sürece yardımlarıma devam edeceğim. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da maddi durumum gücünde yardım hizmetlerinde varım. Allah yaptığımız iyilikleri kabul etsin. Tek arzumuz eşimin, benim ve bizlere bu mirası bırakan tüm atalarımın her zaman hayır ile anılmaları ve dua almaları. Başka bir şey istemeyiz” diye konuştu. Sağlık ocağını gezen Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı da tesislerin çevre düzenlemesinin en iyi şekilde yaptırılacağını söyledi.

ALİ SAİT ÖGE
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri