Özboyacı’nın ‘Mücevher Günleri’ başladı

Konya’nın önde gelen mücevher firmaları arasında yer alan Özboyacı, Roberto Bravo’nun sıradışı Mücevher Günleri başlıklı sergisiyle Kulesite AVM’de tanıtılıyor. Konyalıların ilgisini çeken sergide seçkin mücevherin tanıtımı yapılıyor.

Konya’nın önde gelen mücevher firmaları arasında yer alan Özboyacı, Roberto Bravo’nun sıradışı Mücevher Günleri başlıklı sergisiyle Kulesite AVM’de tanıtılıyor. Konyalıların ilgisini çeken sergide seçkin mücevherin tanıtımı yapılıyor.

27 Kasım’a kadar Kulesite AVM’de devam edecek sergiye evlenecek olan çiftler, evlilik teklifi yapacaklar, hediyelik altın veya mücevher satın almak isteyenler büyük ilgi gösteriyor.  Vatandaşlar, bu tür sergilerin artmasını ve devam etmesini istiyorlar. 

MODASI GEÇMEYECEK NADİDE ESERLER

Özboyacı İcra Kurulu Üyesi Cahit Ekenel, Roberto Bravo Mücevher Günleri’nin Kulesite’de devam edeceğini belirtti. Ekenel, “Özboyacı markası Türkiye’de önemli bir marka. Sürekli özel tasarım üreten Roberto Bravo firmasının hem sergisini yapıyoruz hem satışını yapıyoruz. Genel olarak yurtdışında popüler marka olan Roberto Bravo firmasını şimdi Anadolu’ya tanıtmaya başladık. Rusya ve Akdeniz bölgesinde popüler. Koleksiyon sergimiz 4 gün devam edecek. Hiçbir zaman modası geçmeyecek, gelecek nesillere kalacak ürünler mevcut.  Koleksiyonlarımızın modası 10 yıl sonra bile devam edecek” ifadelerini kullandı. 

23 KOLEKSİYONUMUZ MEVCUT 

Doğadan esinlenerek eserlerini oluşturduklarını belirten Ekenel, şunları söyledi: “Doğadan esinlenerek eserlerimizi koleksiyonumuza katıyoruz. Birçok doğal taştan esinlenerek yapılan bu eserlerimiz gelecek nesillere kalacak nadide parçaların arasına girecek özellikte. Bu güzel parçaları insanlara ulaştırmak için 4 gün boyunca kampanya yaptık. Davetiyelerle insanlara ulaştırdık. Davetiyenin arkasında kuponlarımız var. Bu kuponlarımız ile ek indirim alabilecekler. Bu kuponları ailesi ve arkadaşlarıyla paylaşabilecek. Sadece Kulesite mağazamıza özel indirimler olacak. Bir koleksiyonun içinde 150 parçadan fazla var. Toplamda 23 koleksiyonumuz mevcut. Bütün Konyalıları Kulesite’de bulunan mağazamıza bekliyoruz.”

ALİ GÖZEN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri