Özboyacı'da 30. yıl sevinci

Altın ve kuyumculuk sektörünün köklü firmalarından Özboyacı Altın, kuruluşunun 30. yılını kutluyor

Altın ve kuyumculuk sektörünün köklü firmalarından Özboyacı Altın, kuruluşunun 30. yılını kutluyor. Özboyacı Altın Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Özboyacı, yönetim kurulu üyeleri ve çalışanları ile birlikte Selçuk Otel'de düzenlendiği basın toplantısında, 30 yıl önce 10 metrekarelik küçük bir dükkanda başladıkları meslekte, bugün 7 mağaza ve 63 personelle kurumsallaşmasını yapmış büyük bir aileyi oluşturduklarını belirtti.
Aldıkları kalite belgeleriyle sektörde bir ilki başardıklarını, kurumsallaşma çalışmalarıyla da markalarına değer kattıklarını söyleyen Ziya Özboyacı, yeni başladıkları inşaat sektöründe de şirketlerini en üst noktalara kendi ilkeleriyle taşımak istediklerini ifade etti.

"Bir şirketin, bir işletmenin uzun ömürlü olabilmesi için bir takım şartlara uyulması gerekir" diyen Özboyacı, "İşletmemizin uzun ömürlü olabilmesi en başta personelin kalitesine önem verdik ve eğitim programlarımızla çalışanlarımıza nitelikli hale getirdik. Mağazalarımızın daha geniş ve müşterilerimizin daha rahat edebileceği mekanlar haline getirerek işyeri kalitesini artırdık. Yine bütün ürünlerimizi garanti belgeli olmasını sağladık. Satmış olduğumuz ürünlerin fiyatlarını Konya'da ilk defa barkodladık ve müşterilerimizi aldanma riskini kafasından sildik. Bütün kalite çalışmalarımızdan sonra TSE ve 9001 kalite belgelerini sektörümüzde ilk defa biz almış olduk" diye konuştu.

Özboyacı Altın Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Özboyacı, Özboyacı Altın olarak hedefleri hakkında da bilgi vererek, sözlerini şöyle tamamladı: "Mağazamızın sayısını yerel ve ulusal bazda 10'a çıkarmak. İstihdamda daha da fazla kişiyle çalışarak işsizliğe elimizden desteği vermek.  Gelecek 30 yıllarda da misyon ve vizyonumuzda belirtildiği gibi yüzde 110 müşteri memnuniyetini sağlamak ve ülke ekonomisine, özelde de Konya ekonomisine katkılarımızı artırarak, yeni yatırım alanlarında faaliyet göstermek istiyoruz. Yeni başlamış olduğumuz Özboyacı İnşaat A.Ş.'yi de sektöründe en üst noktalara kendi ilkelerimizle taşımak istiyoruz."

MUSTAFA AKÇA

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri