Özboyacı showrom baş döndürüyor

Özboyacı Altın, takı ve mücevheratta VIP hizmet anlayışı ile müşterilerini cezbediyor.
“Hayata değer katan paylaşımlar” sloganıyla Sarraflar Yer Altı Çarşısı, Kule Site AVM, Makromarket AVM, Kipa AVM ve M1 Merkez AVM’de hizmet sunan Özboyacı Altın, sektörünün Türkiye’de en büyük, Konya’da ilk mağazalarından birisi olan Altın Showroomunda hizmet vermeye devam ediyor.
5 Şube ve Tevfikiye Caddesi’nde bulunan merkezi ile hizmet veren Özboyacı Altın AŞ’nin VIP salonlu showromu 800 metrekare alan üzerinde kurulu ve üç kattan oluşuyor. Satışı gerçekleştirilen ürünler gruplandırılarak birbirinden ayrılırken, müşteriler ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda mağaza içerisinde yönlendiriliyorlar. Giriş katında 22 ve 14 ayar Küpe, kolye, bileklik, bilezik ve yüzük gibi altın takıların en önemli markaları tüm çeşitleriyle sunulurken pırlanta, elmas, alyans, saat, özel tasarlanmış tablolar, gümüş takı ve gümüş hediyelik eşya ayrı ayrı standlarda müşterilerin beğenisine sunuluyor. Özboyacı Altın tarafından hizmete sunulan mağaza adeta takı ve mücevher AVM konseptinde hazırlanırken, içerisinde çocuklar için mini oyun alanı, alışveriş yapan müşteriler ve eşleri için mini kafe, bebekli anneler için bebek bakım odası ile sanat galerisi de yer alıyor. En önemli özellik ise yurtiçi ve yurtdışından gelen müşteriler düşünülerek dizayn edilmiş VIP servis. Dünyanın en prestijli takıları olan pırlanta ve elmas takıları görmek isteyen müşterilerinin rahatını da göz ardı etmeyen Özboyacı Altın, bu müşterileri için farklı bir uygulamaya da imza atmış. Mağaza içerisinde oluşturulan VIP odası mağazanın en sessiz köşesine konumlandırılmış. Son derece şık mobilyalarla döşenen bölümde, elmas ve pırlanta ürünler müşterilerine bu odada özel olarak servis ediliyor. Bunun yanı sıra VIP bölümünde bayanlar özel takı günlerini de gerçekleştiriyor. Mağaza içerisinde pırlanta, elmas ve alyans için özel alanlar ayrılmış. Mağazada ayrıca düğün hazırlığında olan genç çiftlerin seçim yapmakta son derece zorlandığı alyanslar için de oldukça geniş bir bölüm ayrılmış durumda.
TSE ve ISO 9001 kalite belgelerine sahip sektördeki tek perakende firması olan Özboyacı Altın’da firma tüm mağazalarında barkodlu satış sistemini uygulamakta. Mağazada barkodlu bir ürüne baktığınızda ürünün resmi, ağırlığı ve önemli tüm özelliklerinin yanı sıra; ürünün değeri de Türk Lirası, Dolar ve Euro cinsinden müşterilerin karşısında bulunan ekranlardan müşterilerin bilgisine sunuluyor. Özboyacı Altın’da uygulanan barkod sistemi sayesinde müşterinin aldanma riski de ortadan kalkmış durumda.
ZİYA ÖZBOYACI: “AMACIMIZ UFUKLARI GENİŞLETMEK”
Türkiye’nin en büyük Konya’nın ilk takı ve mücevher showroomunu Konya’da bulundurmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Özboyacı Altın AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Özboyacı, “Sektörümüzde ve diğer tüm sektörlerde Konya’nın ufkunu genişletmek, vizyonunu geliştirmek istiyoruz. Hizmet vermeye başladığımız mağazamızın çok daha kapsamlılarının açılması noktasında örnek olacağı inancı taşıyoruz. Konya’nın diğer sektörlerde de Türkiye’nin sayılı yatırımlarına kavuşmasını temenni ediyoruz. Özellikle Mevlana haftasında yurtiçi ve yurtdışından gelen müşterilerimize verdiğimiz Mevlana takı setleri hizmeti ile bu farklılığı göstermiş olduk. Çünkü önemli altın markaları gibi bizde Özboyacı olarak Hz. Mevlana ile alakalı 150 parçadan oluşan özel koleksiyon ürettik. Ürünlere gösterilen ilgi memnun etti. Bunun yanı sıra özel tablolar ile kaliteyi müşterimize sunuyoruz ” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Merhaba Şehir Haberleri