Özboyacı: Oy kullanmak vatandaşlık görevimizdir

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri öncesi Meram'da saha ziyaretleri gerçekleştirdi.

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri öncesi Meram'da saha ziyaretleri gerçekleştirdi. Özboyacı, Konya Kent Ormanı'nda piknik yapan vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlardan aldıkları tepkilerin kendilerini memnun ettiğini dile getiren Özboyacı, “Bugün de her zaman olduğu gibi sahadayız. Vatandaşlarımızın yanındayız. Allah'a hamdolsun yine çok güzel tepkiler var. Kent Ormanı'nda çok güzel bir atmosfer vardı. Vatandaşımızın duruşu Cumhurbaşkanımıza karşı yine net. Bugün gördüğümüzde de yine teyit ettik” dedi.

Tüm vatandaşları sandığa davet eden Özboyacı, sözlerini şöyle tamamladı: “Oy kullanmak bir vatandaşlık görevlidir. O yüzden bütün vatandaşlarımızı sandığa davet ediyorum. Türkiye'nin doğru istikamette yürümesi için çok kritik günlerden geçiyoruz. O yüzden bu yürüyüşe bütün vatandaşlarımızın destek vermesi lazım. Böylelikle herkesi sandığa davet ediyor ve Sayın Cumhurbaşkanımıza destek bekliyoruz.”

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri