Özbekistan Ürdün’ü Kolay Geçti: 2-0

Avustralya’nın ev sahipliğinde 2015’de düzenlenecek Asya Konfederasyon Kupası’na (AKK) hazırlanan Özbekistan, sıradaki hazırlık maçında rahibi Ürdün’ü 2-0 yendi. Başkent Taşkent’e Pahtakor Stadı’nda oynanın karşılaşmayı Özbekistan...

Avustralya’nın ev sahipliğinde 2015’de düzenlenecek Asya Konfederasyon Kupası’na (AKK) hazırlanan Özbekistan, sıradaki hazırlık maçında rahibi Ürdün’ü 2-0 yendi.

Başkent Taşkent’e Pahtakor Stadı’nda oynanın karşılaşmayı Özbekistan Futbol Federasyonu’ndan FİFA kokartlı hakem Şerzod Kasımov yönetti.

Özbekistan’ın gençlerden oluşan bir kadro ile çıktığı karşılaşmanın ilk yarısında tarafların çabaları gol getirmedi. Takımlar ilk yarının sonunda soyunma odalarına golsüz skorla gitti.

İkinci yarıda daha atak ve baskılı bir oyun ortaya koyan Özbekistan, aradığı golü 57. dakikada buldu. Rakip ceza sahası içerisinde kullanılan faul atışında kaleciden dönen topu iyi takip eden İgor Sergeyev meşin yuvarlığı filelerle buluşturdu: 1-0.

Bu golden sonra konuk takım Ürdün, Özbekistan kalesine yüklendiyse de golü bulan yine ev sahibi ekip Özbekistan oldu. Yaklaşık 4 bin dolayında seyircinin statta izlediği karşılaşmanın uzatma dakikası 90+3’te, ceza sahası dışında yapılan ortada topu kalecinin solundan rakip filelerle buluşturan Dilşod Jorayev sroku 2-0 yaptı.

Karşılaşma, hakemin son düdüğüyle Özbekistan’ın 2-0 üstünlüğüyle sona erdi. Özbekistan bir sonraki hazırlık maçında ise 8 Eylül’de Taşkent’te Yeni Zelanda’yı ağırlayacak.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri