"Oyunu çirkinleştirmeyen centilmen bir takımız" 

Konyaspor'un başarılı futbolcusu Soner Dikmen, Başakşehir karşısında şansız goller yediklerini söyledi.

Kulüp olarak hiçbir maçlarını çirkinleştirmeden oynadıklarını kaydeden Dikmen, “ Maç için çok fazla bir şey söylemeye gerek yok. Şanssız goller yedik. Ligde 3 maçtır kazanamıyoruz. Bir an önce toparlanıp pazar günkü Alanyaspor maçına odaklanmamız lazım. Alanya maçıyla birlikte tekrar galibiyet serisini başlatmak istiyoruz. İç ve dış saha olmaksızın oyunu çirkinleştirmeden sürdüren bir formatımız var. Oyun sistemine bağlı kalarak mücadele etmeye çalışıyoruz. Oyunu çirkinleştirmiyoruz. Centilmen bir takımız” diye konuştu.

Son haftalarda yaşanan puan kayıplarına da değinen Soner Dikmen, “Futbol bir hata oyunu. Bazen şanssızlık, bazen de atanın kazandığı oluyor. Başakşehir iyi bir takım, bireysel olarak da iyi oyuncuları var. Attılar ve onlar kazandı. Buna takılmayacağız. Sezon başından beri iyi bir gidişimiz var. Önümüzde uzun bir süreç var. Biz yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz” dedi. 

MİCHALAK: BAŞIMIZI DİK TUTUP ÖNÜMÜZE BAKACAĞIZ 

Konyaspor'un Polonyalı kanat oyuncusu Konrad Michalak, 2-1 yenildikleri Başakşehir maçının ardından yaptığı açıklamada, aldıkları yenilgiyi bir an önce unutmak istediklerini söyledi

Maçın ardından kısa bir açıklama yapan Michalak, 'İlk yarı boyunca oyunu kontrol eden taraf bizdik. Soyunma odasına da 1-0 önde girdik. İkinci yarıya aynı şekilde başlayamadık. Özellikle yediğimiz ilk gol oldukça basitti. Daha sonrasında gelen ikinci gol var. Bu maçı unutmak istiyoruz. Önümüzde çok önemli bir Alanyaspor maçı var. Başımızı dik tutup o maça hazırlıklarımızı yapacağız' şeklinde görüş belirtti. 

SPOR SERVİSİ 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri