Oyuncularımı kutluyorum

Mustafa Alper Avcı "azı genç oyunculara şans tanımak istedik. Maçın genelinde iyi oynadık. Gösterdikleri mücadeleden ötürü oyuncularımı kutluyorum” dedi

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'un 32.haftasında evinde ağırladığı Sivas Belediyespor'a 1-0 mağlup olan Anadolu Selçukspor'da teknik direktör Mustafa Alper Avcı maç sonu alınan mağlubiyeti değerlendirdi.Avcı yenilgiye rağmen maçın genelinde iyi bir performans sergilediklerini ifade etti.

İYİ OYUN SERGİLEDİK

Anadolu Selçukspor teknik direktörü Mustafa Alper Avcı, "Geçen hafta oynadığımız Kocaeli Birlikspor karşılaşmasında mağlup olunca elbetteki matematiksel anlamda play-off hattından biraz uzakta kalmıştık. Play-off şansımızı biraz zora sokmuştuk doğrusu. Sivas Belediyespor maçı bu anlamda biraz daha prestij karşılaşmasına dönüşecek gibi görünüyordu. Sivas Belediyespor ise play-off oynayacak ekiplerden bir tanesiydi. Buna rağmen biz bazı genç oyunculara şans tanımak istedik. Süleyman Türkeş'e, Serhat Yazgan'a, Mehmet Emin Güneş'e şans tanıdık.İyi değerlendirdi, kötü değerlendirdi bunlar tartışılabilir. Önümüzdeki sezon ile alakalı gelecek dönemlerde takımızın doğrudan formasını giymesi düşünülen 3-4 tane genç oyuncuyla karşılaşmaya başladık. Onlara bir şans vermek istedik. Baktığımız zaman maçın genelinde iyi oynadık, kötü oynamadığımızı düşünüyorum. Sezon başından bu yana ne yazık ki Ofspor’dan sonra ligin en az gol atanlarından birisiyiz. Savunma hattında yaşadığımız güveni ofansif anlamda yaşayamadık. Bulduğunuz pozisyonları gole çeviremediğiniz zaman ne kadar iyi oyun oynarsanız oynayın hiçbir şey ifade etmiyor. Elbette ki genç ve temiz bir grubumuz var. Kişilik anlamında hepsine kefil olabileceğim bir oyuncu grubumuz var. Gösterdikleri mücadeleden ötürü hepsini kutluyorum” dedi.

KİMSEYİ KIRMAK İSTEMİYORUM

"Sahada istemediğimiz olaylar olabiliyor" diyen Avcı, "Mesela Karagümrük karşılaşmasında verilen ve çok tartışılan bir karar var. Bunu hakem verdi. Biz dedikki bu karşılaşma tekrar edilsin. Gerekirse Karagümrük'te oynansın. Ama bakıyorsunuz; Konya'da futbol oynamış, Konyaspor'da oynamış insanlar dediki bu karar skandal. Bunlar çok üzücü şeyler. Gelip olayı birde bizden dinlemediler. Konuşalacak çok şey var. İnsan üzülüyor. Ben kimseyi kırmak istemiyorum. Bizde isterdik ki bu takım play-offta olsun. Sürekli dışarıdan bizim başarısız olmamızı istiyorlar. Bizi başarısız yapıp göreve nasıl gelebilirim düşüncesindeler. Göreve devam edip, etmemem çok önemli değil. Böyle bir süreçte oyuncularımında kafası karışıyor tabiki" sözlerini kullandı.

OYUNCULARIMI GÖRMEK İSTİYORUM

Kalan haftalarda genç oyunculara şans tanıyacağını belirten genç teknik adam, "Tercihe göre genç oyuncu değişir. Genç oyuncu vardır takımı taşır, genç oyuncu vardır daha çok pişmesi gerekir.Genç oyuncuları oynatarak onların neler yaptığını görmek istiyorum. Takımın önümüzdeki yıldaki planlamasında genç oyuncularla mı yola devam edilecek, yoksa pilot takıma uygun şekilde kadro mu kurulacak bilmiyorum. Sezon öncesi planlamada ona göre tercihler yapılabilir" şeklinde görüş belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri