Oyuncular hırs küpü

Konyaspor’un Avusturya kampı son hızıyla sürerken, oyuncuların istekli ve arzulu çalışmaları hem yönetimin hem de teknik ekibin yüzünü güldürüyor. Yeşil-beyazlılar da forvet arayışı sürüyor

Konyaspor’da, Avusturya kampı için de geri sayım başladı. Avusturya’nın Lindabrunn kasabasında kampa giren ve lig hazırlıklarını çift antrenman ve özel maçlarla sürdüren yeşil-beyazlı’larda ikinci dönem kamp çalışmaları 30 Temmuz Cuma günü sona erecek. Bunun ardından oyunculara 2 gün izin verilecek ve Bursaspor maçının hazırlıkları 1 Ağustos pazartesi günü Konya’da başlayacak. Konyaspor’da, kombine bilet satışları da devam ediyor.. Ayrıca, kulübün lisanslı ürünlerinin satışı için de şehrin 25 aynı noktasına ‘Konyaspor store’ açılacak.

PAZAR GÜNÜ TEK ANTRENMAN
Kartal’da, Sportschule Lindabrunn kampında önceki akşam gerçekleştirilen antrenman, antrenörler Tacettin Doğan, Erol Mıngır ve kaleci antrenörü Hakan Polat yönetiminde yapıldı ve  tüm oyuncular katıldı. Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, çabukluk ve koordinasyon çalışması ile devam etti. Kaleciler Gökhan, Vukovic ve Ercüment, kaleci antrenörümüz Hakan Polat yönetiminde takımdan ayrı olarak çalıştı. Yaklaşık 1 saat 15 dakika süren günün tek çalışması dar alanda top tekniğine dayalı pas çalışması ve açma-germe hareketleriyle sona erdi. Futbolcuların arzulu ve istekli çalışmaları teknik ekibi ve yönetimi memnun ederken, Avusturya kampının takım olma anlamında da yararlı olduğu bildirildi.
SON ÖZEL MAÇ ÇARŞAMBA GÜNÜ
Avusturya kampında, özele maçların durumuna göre genelde çift antrenman yapan yeşil-beyazlılar, dün akşam ise Slovakya 1. Lig takımlarından FC Slovacko ile karşılaşacaktı. Slovakya'nın Breclav kentindeki maç saat 18.30'da başlayacaktı. Konyaspor, Avusturya kampında daha önce oynadığı hazırlık maçlarında Polonya 1. Lig'inden Polonia Warsava ile 1-1 berabere kalırken, Macaristan'dan Ferencvaros'u 1-0 mağlup etmişti.. Pazar günü yapılması gereken Eskişehirspor karşılaşması ise iki takım yönetici ve teknik adamlarının anlaşması sonucu karşılıklı olarak iptal edilmişti. Konyaspor, Avusturya kampında son hazırlık maçını, yarın saat 18.30’da FK DAC Dunajska Streda ile oynayacak. Maç  Sportschule Lindabrunn otelini sahasında yapılacak.
TRANSFERDE SONA YAKLAŞILDI
Konyaspor’da, yabancı forvet oyuncusu transferinde sona yaklaşıldı. Avusturya kampında bulunan başkan Bahattin Karapınar ve teknik direktör Ziya Doğan, Cumartesi günü Çek Cumhuriyeti, Pazar günü de Slovakya liginden iki maçı izlediler.. Bu takımlarda oynayan forvet oyuncularını gözlem altına alan Başkanı Karapınar ve teknik direktör Doğan, temaslarını dün de sürdürdüler. Kartal’da, yabancı futbolcu transferinin en geç Avusturya kampı sonuna kadar bitirilmesi planlanmakta. Bu arada, teknik direktör Ziya Doğan’ın isteği doğrultusunda Konya’ya gelen orta saha oyuncuları İbrahim Ege ve Mehmet Sedef, çalışmalarını Tatlıcak tesislerinde, antrenör Abdullah Güllü yönetiminde sürdürmekte.. Bu futbolcularla Cumartesi günü görüşülecek ve anlaşma sağlanması halinde sözleşme imzalanacak. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri