Oylar boşa gitmeyecek

Saadet Partisi Selçuklu İlçe Teşkilatı, Konya milletvekili adaylarını tanıtmak amacıyla bir program düzenledi. Programda konuşan Konya Milletvekili Adayı Mustafa Derbentli, “Biz seçimler için değil nesiller için çalışıyoruz” dedi

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayları Tacettin Çetinkaya, Hasan Hüseyin Öz, Mustafa Derbentli, İsmail Aydilek, Şuayip Koçak, Abdullah Altuntaş, Ali Genç, Mustafa Acar, Rauf Büyüktermiyeci, Lütfi Çelik, Adnan Yeşilyurt, Ahmet İnoğlu, Muhammet Uzun ve Mikail Cem Polatdağ ile Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi Mehmet Şen, Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ESDER) Şube Başkanı Mustafa Özkan ve çok sayıda partili katıldı. Kur’an tilaveti ile başlayan programda Necmettin Erbakan’ın konuşmalarının yer aldığı sinevizyon sonrası konuşmalara geçildi. İlk olarak söz alan Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Mustafa Derbentli, Saadet Partisi’nin her zaman seçimlere hazır olduğunu belirterek, “1 Kasım seçimlerinde en güzel neticeleri alacağımıza inanıyoruz. Biz barajı değil, sıratı geçmek için çalışıyoruz. Allah’ın izni ile onlar barajlarında boğulurken biz sıratı geçeceğiz” diye konuştu. 

ANAYASAL HAK BARAJI YIKIYOR

Milli görüş heyecanının Konya’dan dünyaya yayılacağını ifade eden Derbentli, konuşmasına şöyle devam etti: “Biz bu çalışmaları yaparken verilen oyların boşa gideceğini söylüyorlar. Hayır hiçbir oy boşa gitmeyecek. Siz kardeşlerimden istirhamım başta yakın aileniz olmak üzere çevrenizden Saadet partisi için oy isteyeceğiz. Artık baraj aşma diye bir sorun kalmadı. Eğer seçim bölgemizde milletvekili seçilebilecek çoğunluğu aldığımız takdirde Anayasal başvuru hakkımızı kullanarak Konya’dan en az 1 milletvekilini meclise göndereceğiz. 1 Kasım sabahı sandıkları terk etmeyeceğiz. Seçim sonuçları ile Milli Görüş mayası nasıl olurmuş göstereceğiz. Biz seçimler için değil nesiller için çalışıyoruz.” Daha sonra söz alan Saadet Partisi İl Başkanı Hasan Hüseyin Uyar da sözlerine “Bizleri Hakk’ı ve sabrı tavsiye eden Milli Görüş topluluğu içinde var ettiği için Cenab-ı Hakk’a hamd ediyoruz” diyerek başladı. Her seçimin önemli olduğunu fakat bu seçimin daha önemli olduğunu ifade eden Uyar, şöyle konuştu: “Bunu Erbakan hocamız söylerdi ve bu öylesine söylenmiş bir söz değildir. Baktığımızda iktidar partisi ilk başta Milli Görüş içerisinde yanlış yaptıklarını söylediler. Medeniyetler İttifakı, Büyük Ortadoğu Projesi içerisinde yer alıp Irak’ta Libya’da Müslümanların öldürülmesine dolaylı ve direk destek verdiler. Ergenekon, Balyoz gibi davalarda, çözüm sürecinde, kandırıldıklarını ve aldatıldıklarını söylediler. Bu seçim iktidara verilebilecek en güzel cevaptır. Müslümanların bir araya gelmesi için, Ege’de sahile vuran çocuk için, Libya’dan Suriye’den göç edip denizlerde can veren binlerce kardeşimiz için bu seçim çok önemlidir.”

STK’LARDAN SES ÇIKMIYOR

Yaşanan olaylarla ilgili pek çok sebep sonuç ilişkisi yapıldığını fakat olayların arkasında bir gücün olduğunu ifade eden Uyar, konuşmasına şöyle devam etti: “Ne söylerseniz söyleyin, biz biliyoruz ki olayların arkasında Siyonizm ve onun işbirlikçileri vardır. Ülkemizdeki gelişmelere bir de şu gözle bakalım. Türkiye’nin en mutaassıp gösterilen şehri Konya. Şehrimiz pek çok harekete de öncülük etmiştir. Şimdi çok acı bir tablo ile karşı karşıyayız. Dünyada yaşanan olaylar karşısında Konya’daki STK’lardan ses çıkması bir yana üstünü örtüyorlar. Bu şehirde zina suç olmaktan çıkarıldığı için kaldırımlara zina kartvizitleri atılıyor ve kimse bundan rahatsız olmuyor. Biz halkımızın bu duyarlılıklarından ötürü yüreğinin sesini dinleyeceğini ve Saadet Partisi’ni destekleyeceğine inanıyoruz.” Konuşmaların ardından sanatçı Ammar Acarlıoğlu konser verdi.

HÂLİD ŞEN    

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri