Oü’de Kariyer Net’ten Kariyer Tüyoları

Bursa Orhangazi Üniversitesi (OÜ) Kariyer ve Gelişim Topluluğu'nun düzenlediği ‘Kariyer.Net’ten kariyer tüyoları’ etkinliği büyük ilgi gördü.Kariyer.net’in Güney Marmara Bölge Müdürü Gülşah Ağralı’nın konuşmacı olarak katıldığı...

Bursa Orhangazi Üniversitesi (OÜ) Kariyer ve Gelişim Topluluğu'nun düzenlediği ‘Kariyer.Net’ten kariyer tüyoları’ etkinliği büyük ilgi gördü.

Kariyer.net’in Güney Marmara Bölge Müdürü Gülşah Ağralı’nın konuşmacı olarak katıldığı program, Kariyer.Net’in tanıtımıyla başladı. Mülakatlarda dikkat edilmesi gereken hususlar, etkili CV hazırlama, kariyer yönetimi planlaması gibi konularda önemli tüyoları katılımcılarla paylaşan Ağralı, iç disiplin ve detayların önemsenmesinin kariyer planlamasındaki önemine vurgu yaptı. Program sonunda etkinliğe gösterilen yoğun ilgiden memnun olduklarını da dile getiren Gülşah Ağralı, “Etkili bir kariyer planlaması için önce farkındalık oluşması gerekir. Ve bugün bu salonda o farkındalığın gerektiği kadar oluştuğunu görüyorum.” şeklinde konuştu. Etkinlik, Bursa Orhangazi Üniversitesi Kariyer ve Proje Topluluğu yönetiminin Gülşah Ağralı’ya hediye plaketi takdimleriyle son buldu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri