Otomotiv Dünyası İzmir'de Buluşuyor

Otomotiv sektörü, İzmir’de vitrine çıkıyor. 8. Otomobil, Hafif ve Ağır Ticari Araçlar Fuarı (İzmir Autoshow 2013), 22-27 Ekim arasında düzenlenecek.

Otomotiv sektörü, İzmir’de vitrine çıkıyor. 8. Otomobil, Hafif ve Ağır Ticari Araçlar Fuarı (İzmir Autoshow 2013), 22-27 Ekim arasında düzenlenecek. Fuara ilişkin hazırlıkların değerlendirildiği danışma kurulu toplantısı İZFAŞ’ta yapıldı. Toplantıya İZFAŞ Genel Müdür Vekili Mehmet Şakir Örs, Ege Otomotiv Derneği (EGOD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İduğ, Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Akkalay ve Ertuğ Akkalay ile İZFAŞ yöneticileri katıldı.

Genel Müdür Vekili Örs, otomobil fuarlarının son dönemlerin en popüler organizasyonlarından biri olduğunu, otomobilin artık ihtiyacın da ötesinde herkesin ilgi odağında bulunduğunu söyledi. Fuara ilişkin hazırlıkların devam ettiğini belirten Örs, “İki yılda bir düzenlediğimiz Autoshow, bizim önemsediğimiz bir fuar. Tanıtım çalışmalarız tüm hızıyla devam ediyor.” dedi. İzmir ve çevre illerdeki otomobil meraklılarının yanısıra özellikle şehirdeki meslek okulları öğrencilerinin de fuarı ziyaret etmesi için çalışmalar yürütüldüğünü aktararak, “İzmir Autoshow’un, katılımcılarımıza kazanç ve ziyaretçilerimize heyecan getireceğini umut ediyorum.” şeklinde konuştu.

Türkiye’de her 10 otomobilden bir ya da ikisinin İzmir’de satıldığını vurgulayan EGOD Başkanı İduğ ise İzmir Autoshow'un önemine dikkat çekerek, “Bu yılki fuar, lansman katılımcılarıyla olduğu kadar etkinlikleriyle de göz dolduracak. İzmir Autoshow 2013, İzmir ve çevresinden gelen otomobil meraklılarına dolu dolu bir fuar yaşatacak.” dedi.

İZFAŞ tarafından Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) ve EGOD’un destekleriyle İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenecek Autoshow’da son model otomobiller ve markalar, özel tasarımlı stantlarında ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Altı gün açık kalacak İzmir Autoshow'da ikinci el arabalarının piyasa değerini öğrenmek isteyen ziyaretçiler de unutulmadı. Fuar kapsamında düzenlenecek İkinci El Araç Ekspertizi Alanı dikkat çekecek. 4 no'lu holde yer alacak etkinlik, fuar süresince ziyaret saatleri içinde EGOD tarafından yürütülecek. İzmir Klasik Otomobilciler Derneği (ISKOD) ve EGOD işbirliğiyle açılacak Klasik&Spor Otomobil Sergisi’nde ise geçmişin revaçtaki klasik ve spor otomobilleri yer alacak. 4 no’lu holdeki sergide, 1945 modelden başlayan yaklaşık 40 otomobil, ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri