Otomobilin Devleri İzmir Autoshow’da Buluşuyor

Otomobil dünyasının kalbi, 22-27 Ekim 2013 arasında 8. Otomobil, Hafif ve Ağır Ticari Araçlar Fuarı (İzmir Autoshow)’da atacak.

Otomobil dünyasının kalbi, 22-27 Ekim 2013 arasında 8. Otomobil, Hafif ve Ağır Ticari Araçlar Fuarı (İzmir Autoshow)’da atacak. İzmir’in tek otomobil ihtisas fuarı olan Autoshow’a Fiat, Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, Peugeot, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volkswagen gibi dünyanın önemli otomobil markaları ve onları pazarlayan firmalar katılıyor. Altı gün devam edecek fuarda, otomobilin yanısıra Isuzu, Iveco, Otokar, Indeks, Continental, Sonax ve BP Castrol gibi sektörün önde gelen firmaları da yer alıyor.

İzmir Fuarcılık A.Ş. (İZFAŞ) tarafından Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) ve Ege Otomotiv Derneği (EGOD) destekleriyle düzenlenen fuar, hafta içi 11.00–20.00, hafta sonu ise 11.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. İzmir Autoshow, son tüketici ve profesyonel ziyaretçiye yönelik planlandı. Ziyaret edenler otomobil dünyasının en yenilerini görme, haklarında ayrıntılı bilgi edinme, karşılaştırma ve satın alma imkanına sahip olacak. Autoshow’da binek, hafif ve ağır ticari araç, oto yedek parça ürünleri yer alacak. Giriş ücreti bu yıl da 5 lira olarak belirlenen Autoshow, İzmir Uluslararası Fuar Alanı 2, 3 ve 4 no’lu hollerde düzenleniyor. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri