Otofia iftarda buluşturdu

Otomotiv bakım servisinde Konya’nın öncü isimlerinden OTOFİA Tamir ve Bakım Servisi, düzenlediği iftar yemeği ile çalışanlarını ve tedarikçilerini buluşturdu.

Atiker Deluxe Toplantı ve Düğün Merkezi Kır Bahçesi’nde gerçekleştirilen iftar yemeğine Otofia çalışanları, tedarikçiler ve çok sayıda davetli katıldı. İlginin yoğun olduğu iftarda OTOFİA Tamir ve Bakım Servisi sahibi Ali Ulvi Kılıcı ve Cemal Kılıcı, davetlilerle tek tek ilgilendi. Mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni eden OTOFİA Tamir ve Bakım Servisi sahibi Ali Ulvi Kılıcı, “Her yıl gerçekleştirmiş olduğumuz iftar davetimizi bu yıl da gerçekleştirmenin mutluğunu yaşıyoruz.

Mübarek Ramazan ayı vesilesiyle yapmış olduğumuz bu buluşmayla, siz dostlarımızla kucaklaşma imkanı bulduk. Bu yıl yüreğimiz Gazze başta olmak üzere Doğu Türkistan’da ve tüm İslam Coğrafyasında yaşanan olaylardan dolayı buruk. Ramazan ayında İslam ülkelerinde zulmün durması için dualar ediyoruz.” dedi. OTOFİA Tamir ve Bakım Servisi sahibi Ali Ulvi Kılıcı ve Cemal Kılıcı, düzenledikleri iftara katılan çalışanlarına, tedarikçilerine ve dostlarına teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri