'OTOFİA' Fıat'çıların Konya'daki yeni adresi

OTOFİA Tamir ve Bakım Servisi, verdikleri kaliteli hizmet ile sektörde öncü olmayı hedefliyor. Firma Sahibi Ali Ulvi Kılıcı, "Müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesi her zaman ön planda olacak" dedi

30 yılı aşkın süredir araç bakımı ustalığı yapan Ali Kılıcı, Organize Sanayin de deneyimli motor ustaları ve kaliteli ürünleri ile  FİAT araçlar üzerine tamir, servis, bakım ve arıza tespiti çalışmalarının yapıldığı  OTOFİA araç bakım servisini Organize Sanayi Horozluhan mahallesinde hizmete açtı. geniş ve kapalı alanda, 24 saat kamera ve alarm sistemleriyle güvence altında müşterilerine güven kaliteli hizmet vererek kalitenin adresi olmayı hedefliyor.

 
“HER ZAMAN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

30 yılı aşkındır araba tamir sektöründe olduğunu belirten Ali Kılıcı, yeni açtığı araç bakım servisi kaliteyi ön planda tuttuklarını belirterek şunları söyledi: “1992 yılından bu yana otomotiv özel servis alanlarında çalışmalar yürüttük. Özel markalara ait eğitim sertifikaları alarak fiat otomotiv grubu araçlarının tamir, bakım, onarım işleri olmak üzere A dan Z ye tük bakım işlemlerini gerçekleştirmekteyiz Uzman ve eğitimli personelimizle, müşterilerine hızlı ve kaliteli bir hizmet sunmasının yanında, araçların yedek parça ihtiyaçlarını da karşılıyoruz. Tamir, bakım, onarım, yedek parça tedariki konusunda kaliteli, garantili ürünler tercih ederek  müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaya çalışıyoruz”

MEMNUNİYET HER ZAMAN ÖN PLANDA

TSE TS 12047 belgesine sahip oldukların belirten Ali Kılıcı, “Ben ve arkadaşlarım için müşteri memnuniyeti çok önemli. Orijinal arıza tespit cihazı ile arıza tespiti yapıyoruz. Eski model araçlarımızda orijinal parça ile arıza tespitini gerçekleştiriyoruz. Bizim için önemli olan her şeyin en iyisini yapmaktır. İşte bu anlayışla biz müşterilerimize hizmet veriyoruz.  Bu işi yıllardır yapan bir usta olarak her zaman müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tuttuk. İnşallah yeni yerimizde de en iyi şekilde hizmet vermeye çalışacağız” dedi.

 “YAPTIĞIMIZ İŞİN HER ZAMAN ARKASINDAYIZ”

Meslekte 30 yıllık bir tecrübeye sahip olduklarını belirten Kılıcı, “Müşterilerimizin gözündeki sanayi düzenini yeni düzenle servis bazlı işletmemizde en iyi şekilde hizmet veriyoruz. Biz yaptığımız işin arkasındayız. Tüm belgelerimi tamamlayıp kendimizi en iyi şekilde geliştirdik. Biz, kalitenin adresi olmak için çalışacağız. Kalite ve müşteri memnuniyetinden asla taviz vermiyoruz. Araçla ilgili işlemler bittikten sonra araçlarımıza bakım takip formu düzenleyip her şeyi not alıyoruz. Herhangi bir problem olduğunda takip formunu açıp hem müşterilerimizin mağduriyetini, hem de kendi mağduriyetimizi gidermekteyiz. Ekibimiz yıllardır araç bakım servisi ile uğraşan arkadaşlar her zaman en iyisini yapmaya çalışarak inşallah uzun yıllar vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz” şeklinde konuştu.

SAİT ÇELİK

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri