'Ötesiz İnsanlar' Oyuncuları Aşure Jürisi Oldu

Coşkun Koleji Tuzla şubesi velileri aşure şenliği ve yarışması düzenledi. Velilerin yaptığı birbirinden güzel aşurelerin değerlendirmesini ise Samanyolu Televizyonu'nda sevilerek izlenen 'Ötesiz İnsanlar' dizisinin oyuncuları yaptı. Dizi...

Coşkun Koleji Tuzla şubesi velileri aşure şenliği ve yarışması düzenledi. Velilerin yaptığı birbirinden güzel aşurelerin değerlendirmesini ise Samanyolu Televizyonu'nda sevilerek izlenen 'Ötesiz İnsanlar' dizisinin oyuncuları yaptı. Dizi oyuncularından Canan Çiftel ve Nazlı Yanılmaz'ın jüri olarak katılımı yarışmayı bir şenliğe dönüştürdü.

Şenlik kapsamında düzenlenen aşure yarışmasında veliler lezzet ve sunum olmak üzere iki ayrı kategoride yarıştı. Yarışmanın jüriliğini 'Ötesiz İnsanlar' dizisinin oyuncularından Canan Çiftel ve Nazlı Yanılmaz'ın yaptı. Birbirinden lezzetli aşureler, aynı zamanda görsel bir şölene dönüştü. Yarışmada jüri, ilk üç veliyi belirlemede oldukça zorlandı. Yapılan aşurelerin süslemelerinde okulun logosu, Nuh'un Gemisi, Hicri Yılbaşı motifleri tema olarak kullanıldı. Jürinin yaptığı değerlendirme sonucunda aşure üzerine 'Vav' harfi temasını işleyen Hülya Yıldız birinci oldu. 'Saray Mutfağı' teması ile Zehra Yılmaz ikinci, Emine Gürsoy'un hem göze hem damağa hitap eden aşuresi de üçüncülüğe layık görüldü.

Yapılan etkinlik sonunda pratik mutfak bilgileri yarışması ve Kur'an-ı Kerim dersinde en çok ezber yapan öğrencilere ödüller verildi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri