Öten:Oyunculara güveniyoruz

Torku Konya Selçuk Üniversitesi Başkan Yardımcısı Kerem Öten, bu hafta deplasmanda Uşak Sportif'e konuk olacaklarını belirterek, "Hedeflerimiz doğrultusunda bu maçı kazanmak istiyoruz. Oyuncularımıza güveniyoruz" dedi.

Torku Konya Selçuk Üniversitesi Başkan Yardımcısı Kerem Öten, bu hafta deplasmanda Uşak Sportif'e konuk olacaklarını belirterek, "Hedeflerimiz doğrultusunda bu maçı kazanmak istiyoruz. Oyuncularımıza güveniyoruz" dedi. Öten, yaptığı açıklamada, Trabzonspor Medical Park karşısında çok iyi mücadele ettiklerini söyledi.İyi oynadıklarında her maçtan galip gelebilme şanslarının olduğunu dile getiren Öten, "Trabzonspor Medical Park karşısında maçın başından sonuna kadar üstünlüğü elimizden bırakmadık. Haklı bir galibiyet aldık. Bütün oyuncularımızı, verdikleri yürekli mücadeleden dolayı kutluyorum" diye konuştu. Öten, önemli bir maçı kazandıklarını ancak ligin bitmediğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"İnşallah hedefimiz; önümüzdeki maçlardan maksimum galibiyeti almak. İşi, sahamızda oynayacağımız Mersin Büyükşehir Belediyesi maçına bırakmadan ligde kalmayı garantilemek istiyoruz. 5 tane final maçımız var. Bu maçlardan galip gelebilmek için elimizden geleni yapacağız. Bu hafta deplasmanda Uşak Sportif'e konuk olacağız. Hedeflerimiz doğrultusunda bu maçı kazanmak istiyoruz. Oyuncularımıza güveniyoruz."
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri