Öten Üniversite’de

Selçuk Üniversitesi Spor Kulübünün basın sözcülüğü görevine Konyasporda da görev yapan Güven Öten getirildi. Sarı-mavililer, 2. yarının ilk maçı olan Ormanspor hazırlıklarını sürdürüyor

Tenis ve Dağcılık Kulübü Sosyal Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü yönetim kurulu üyeleri TB2L’de ikinci yarı öncesi genel bir değerlendirmede bulunurlarken, yeni basın sözcüsü Güven Öten de Selçuk Üniversitesi’nin Konya’nın eğitim sistemindeki önemine dikkat çekerek “Bir spor adamı olarak üniversitemizin spor alanındaki çalışmalarına katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Yard. Doç. Dr. Mehmet Kamanlı, Üniversite olarak şehrin hinterlandında önemli bir misyon üstlendiklerine dikkat çekerek, “Sezon başında ligden düşmüş bir takımın yönetimi olarak çok zor şartlar altında başladığımız lig mücadelesinde bugün hedefimize adım adım yaklaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Sezona Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Okudan’ın bizlere vermiş olduğu destek ve belirlediği hedef doğrultusunda üniversite-şehir bütünleşmesinin güzel bir örneğini ortaya koyduk. Şehrimizin spor seven ve destekleyen iş adamlarıyla zor bir göreve talip olduk. Bugün de bu yeni yapılanma sürecinde Sayın Güven Öten’in aramıza katılmasıyla mutluluğumuz bir kat daha artmıştır” dedi.
Basın sözcülüğü görevini Öten’e devreden Uğur Özteke de, Konya’nın her alanda Büyükşehir olma özelliğini yaşatabilmesi için önce insanların birbirini sevmesi ve saygı duyması gerekliliğini ortaya koyarak, “Türkiye’nin en büyük üniversitesi olan Selçuk Üniversitesi, bilimsel alandaki dikey büyümesini sporda da güç birliğiyle yerine getirmektedir” dedi.
Selçuk Üniversitesi Spor Külübü’nün yeni basın sözcüsü Güven Öten, “Konya’nın eğitimci ve spor aşığı bir insanı olarak üniversitemizin değerli yöneticilerinin bize uzattıkları eli severek, memnuniyetle kabul ettim. Selçuk Üniversitesi bugün Türkiye’nin en büyük üniversitesi hepimizin gururu olmuştur. Spor da şehirlerin sosyalleşmesinde bence en büyük etkendir. Basketbol takımımızın geçtiğimiz sezon yaşadığı ligden düşme acısını sezon sonunda şampiyon olarak telafi etmek istiyoruz. Başta Sayın Rektörümüz olmak üzere üniversitemizin değerli hocalarının, Konya iş dünyasının ve tecrübeli teknik heyetimizin başarıya inanmış sporcularıyla şampiyonluk gelecektir” diye konuştu.
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TOPBAŞI YAPTI
TB2L de ilk yarının sona ermesinin ardından lige verilen araya rağmen çalışmalarını sürdüren ancak yeni yıl tatili nedeni ile ikinci yarı hazırlıklarına 4 gün ara veren Selçuk Üniversitesi Basketbol takımı dünden itibaren yapacağı çift çalışma ile ikinci yarının ilk maçı olan Ormanspor için hazırlıklarını sürdürecek. Yönetim kurulu üyesi Faruk Güraksu ligin ikinci yarısının ilk yarıya oranla daha çetin geçmesinin beklendiğini söyleyerek” Yönetim Kurulu olarak sürekli olarak takımın form durumunu yükseltmek ve sezon başında ki hedefimize ulaşmak için büyük gayret içerisindeyiz. Ligin ilk yarısında bir veya iki maçın dışında tüm hesaplarımız tuttu. Ancak ikinci yarı maçlarının telafisi mümkün değil. Hem yönetim hem teknik heyet hem de sporcular olarak bunun bilinci içerisindeyiz. Bizler yönetim kurulu üyeleri olarak teknik heyetimize ve sporcularımıza karşı olan vecibelerimizi gününde yerine getirmeye çalışarak onların moral kondisyonlarını en üst seviyede tutuyoruz. İkinci yarının ilk maçı olan Ormanspor maçında da alacağımız bir galibiyet ile çıkışımızı sürdürmek azmindeyiz. Ormanspor ligde bulunduğu yer ile orantılı olmayan genç çok koşan ve mücadele eden tehlikeli bir rakip. Ancak bu maçı kazanmaktan başka bir sonucu düşünmüyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri