Öten: Liderliğe inanıyoruz

Çanakkale galibiyeti ile moral bulan Konyaspor, Lideri evinde yenmek istiyor. Basın sözcüsü Güven Öten, Pazar günü tüm camianın kenetlendiği zaman neler yapabileceklerini göstereceklerini söyledi
Dardanelspor maçında alınan galibiyetin takım, yönetim ve şehir adına büyük moral olduğunu ifade eden Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Güven Öten, lider Bucaspor karşısında Konya’nın ve Konyaspor camiasının kenetlendiğini zaman neler yapabileceğini herkese göstereceklerini  ve alacakları galibiyetle liderlik koltuğuna oturacaklarına inandıklarını söyledi.
Kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Güven Öten,  Turkcell Süper Lig hedefiyle çıktıkları uzun lig maratonunda geride kalan 3 haftanın kendileri açısından iyi geçtiğini söyleyebileceklerini belirtti. “Yabancısı olduğumuz Bank Asya 1.Lig’e uyum sürecini en az kayıpla geride bıraktığımızı ifade edebiliriz” diyen Başkan Yardımcımız ve Basın Sözcümüz Güven Öten “3 haftada iki deplasman ve bu deplasmanlardan alınan 6 puan herhalde kimsenin küçümseyemeyeceği bir durum. Kendi sahamızda puan kaybı istemiyorduk. Ama hem Erciyesspor maçının sezonun evimizdeki ilk maçı olması, hem de oyuncularımızın ilk defa taraftarlarımızın önüne çıkmalarının verdiği strese bir de direklerden dönen toplar ve şanssızlıklar eklenince beklemediğimiz puan kaybı yaşadık. Ama bu tür sonuçların özellikle mücadelenin ön planda olduğu Bank Asya 1.Lig’de her an alınabileceğini de biliyoruz. Her geçen hafta hem oyunsal hem de uyum anlamında mevuctlarımızın üzerine koyarak yolumuza devam ediyoruz. Konyaspor’un gerçek yerinin Turkcell Süper Lig olduğunun ve bu doğrultuda koyduğumuz hedefe ulaşma adına başarılı olmamız gerektiğinin farkındayız. Yönetim Kurulumuz, teknik heyetimiz ve oyuncularımız bu inançla yollarına devam ediyor. Her geçen hafta alacağımız başarılı sonuçlarla TSL hedefimize yaklaşacağımıza inanıyoruz” dedi.
Bucaspor maçına da değinen Güven Öten “Kendi sahamızda namağlup lider rakibimiz ile çok önemli bir maça çıkacağız. Bizim için ligdeki her takım aynıdır ve yapacağımız her maça aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Teknik heyetimiz ve oyuncularımız Bucaspor maçını kazanacakları konusunda oldukça hırslılar ve bizlerde onlarda bu inancı görüyoruz. Sahamızda kazanmaktan başka bir sonucu düşünmüyoruz. Pazar günü zevkli ve çekişmeli geçecek bir mücadele sonrasında galip gelmenin ve alınacak diğer sonuçlara göre liderlik koltuğuna oturmanın sevincini yaşayacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Erciyesspor maçında taraftarların fazla ilgi göstermediğini de sözlerine ekleyen Öten “Maçın pazartesi oynanması ve iftar vaktine denk gelmesi tribünlerin boş kalmasına neden oldu. Ama bu hafta namağlup bir takımla oynayacak olmamız, iftar vaktinin daha erken olması ve başarıyla yoluna devam eden Konyaspor’u yalnız bırakmama adına taraftarlarımızın kendilerine yakışır bir şekilde maça ilgi göstereceklerine inanıyoruz. Daha önceki senelerde de bir sloganımız vardı. ‘Sen Yoksan Bir Eksiğiz’ diye. Onların bu eksikliği hissettirmemeleri ve rakiplerimize baskı kurmaları adına ilk adımı Bucaspor maçında atacaklarına ve tribünleri dolduracaklarına inanıyoruz. İnşallah Pazar günü maçın bitiş düdüğüyle birlikte lider devirmenin ve o koltuğa oturmanın mutluluğunu taraftarlarımızla birlikte yaşayacağız” şeklinde görüş belirtti. Öten, Bucaspor ile Pazar günü oynanacak 4.hafta maçını sporseverlerin Kayseri Erciyesspor maçında olduğu gibi Kale Arkası Tribün: 1TL, Maraton Tribün: 10 TL, Eski Yeşil Tribün: 5 TL, Yeni Yeşil Tribün: 5 TL, Kapalı Tribün: 20 TL ve Misafir Takım Tribün: 5 TL ödeyerek izleyebileceklerini de sözlerine ekledi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri