Öten: İTÜ’yü yeneceğiz

TB2L’de mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesinin Basın Sözcüsü Güven Öten Cumartesi günü İTÜ karşısında iyi bir mücadele ortaya koyarak galip geleceklerini ifade etti
TB2L’de mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’nin Basın Sözcüsü Güven Öten Cumartesi günü oynayacakları ligin ikinci devresinin ilk maçında İstanbul Teknik Üniversitesi karşısında kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini söyledi. Ara transfer dönemi bitmeden önce takıma bir tane daha oyuncu alacaklarını tekrarlayan Güven “Yönetim olarak takımımız için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu takımın Beko Basketbol Ligine çıkacağına yönetim olarak güvenimiz tam ve bu takımın sezon sonu hedefine ulaşması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İstanbul Teknik Üniversitesi ile yapacağımız bu maçta Teknik Heyet ve sporcularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Cumartesi günü yapacağımız maçta spor severleri Torku arenaya bekliyoruz. Taraftarların ve sporcularımızın orataya koyacağı mücadele ile İstanbul Teknik Üniversitesini eli boş göndereceğiz. İnşallah bu ve bundan sonraki maçlarımızı kayıpsız atlatarak hedefimize ulaşacağız” diye konuştu.
Baş antrenör Altar Tunçkol ise rakibin konumunun kendilerini ilgilendirmediğini tek hedeflerinin ikinci yarıya galibiyetle başlamak olduğunu ifade etti. Tunçkol, “ Rakibimiz ligin son sırasında. Ancak bu durum bizi olumsuz yönde etkilemeyecek. Ekip olarak bizim belli bir hedefimiz bu hedefe ulaşmak için rakip ayırt edecek durumda değiliz. Bizim tek düşüncemiz sahamızda oynayacağımız bu maçı galibiyetle tamamlamak” diye konuştu.
Selçuk Üniversitespor’un hafta sonu sahasında ağırlayacağı rakibi İTÜ B Grubunun son sırasında yer alıyor.  Ligin ilk yarısında 11 maç oynayan İTÜ sadece 2 galibiyet alabildi. 9 Maçı ise kaybeden İstanbul temsilcisi 13 puan topladı. Temsilcimiz Selçuk Üniversitespor ise 11 maçta 6 galibiyet 5 yenilgi aldı.  Bu karşılaşmalarda 17 puan toplayan sarı mavili ekip sıralamada ise 5. basamakta yer alıyor.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri